Latest activity

  • hundredone
    hundredone replied to the thread Runsing sebab kad kredit.
    points tu boleh kumpul untuk dapatkan tiket pernebangan percuma la. tak pun boleh redeem untuk stay kat tune hotels ke, merchandise ke...
  • hundredone
    hundredone replied to the thread Runsing sebab kad kredit.
    beli apa-apa je boleh rasanya. cumanya 6 points setiap rm1 tu kalau kita guna perkhidmatan airasia macam tiket penerbangan atau luggage...
  • N
    NameTag replied to the thread Runsing sebab kad kredit.
    points tu boleh buat apa. kumpul banyak2 apa benefits yang pemegang kad dapat? ada discount ke?
  • K
    kamil84 replied to the thread Runsing sebab kad kredit.
    Yela 3000 points tu tambahan untuk welcome bonus dengan pebelanjaan minima rm1500 dalam 60 hari lepas dah sign up card. lepas tu ada...
  • woonwee
    woonwee replied to the thread Runsing sebab kad kredit.
    Betulnya, hanya kad kredit air asia blh redeem tiket dgn points tu...lagipun x perlu annual fee, untungnya!
  • isamel
    isamel replied to the thread Runsing sebab kad kredit.
    pembelanjaan tu hanya limit dlm pembelian tiket air asia saja ataupun beli apa2 pun blh?
  • isamel
    isamel replied to the thread Runsing sebab kad kredit.
    dengar kata org lain, sms sign up, lagi ada 3000 welcome bonus points...
  • hundredone
    hundredone replied to the thread Runsing sebab kad kredit.
    yang airasia card credit ni lagi nice la. lagi senang nak collect points banding dari yang lain. dia punya points dapat 6 points setiap...
  • hundredone
    hundredone replied to the thread Runsing sebab kad kredit.
    kann... skrg ni dah la 12 12 banyak boleh shopping. hujung tahun terus boleh pegi bercuti.
  • miniang
    miniang replied to the thread Runsing sebab kad kredit.
    guna card ni shopping dekat lazada bagus gak... boleh kumpul points nanti dapat tiket free
  • K
    kamil84 replied to the thread Runsing sebab kad kredit.
    Peh gila ah boleh dapat 25k big points bila sign up je?? Dah la dapat 6 points setiap 1 ringgit. Senang gila nak collect points. Boleh...
  • N
    NameTag replied to the thread Runsing sebab kad kredit.
    weh yang ni kad kredit air asia yang baru tu eh? ada baca haritu tapi apa beza dia dengan kad kredit lain? bukan masih boleh collect big...
  • zaqzaq
    zaqzaq replied to the thread Runsing sebab kad kredit.
    Elok juga rewards macam ni... dari barang dgn cashback yg tak menarik je... flight tix lagi best
  • bluebeetlebottle
    Aku rsa kumpul point by shopping/spending guna credit card la. Aku rasa CC lain takde offer redeem flight tickets mcm ni hehe
  • bluebeetlebottle
    Ni ha launch kad kredit tu. Awal bulan ni...
Top