Latest activity

  • purplekoala
    purplekoala replied to the thread Partner dh kurang tertarik.
    saya tak pernah lagi guna safi. tapi kalau boleh consistent dulu pakai and macam steam tu boleh je guna tradisional macam guna air panas...
  • notkaren
    notkaren replied to the thread Partner dh kurang tertarik.
    bagus ya panasonic? sebab saya tengok ada banyak orang suggest brand yang sama tapi saya tak pernah lagi google produknya. tapi alang...
  • reinerbrown
    reinerbrown replied to the thread Partner dh kurang tertarik.
    tula saya ada nampak barang barang dari dyson memang berkualiti tapi harganya pulak buat garu kepala. nak beli phillips tapi kurang...
  • E
    evonvon replied to the thread Partner dh kurang tertarik.
    bolehlah try barang yang taklah mahal sangat tapi kualitinya okay....janganlah kejar brand luar negara yang mahal gila tu
  • chuge
    chuge replied to the thread Partner dh kurang tertarik.
    owh mcam ni, kamu boleh cuba guna hair dryer panasonic, selain keringkan rambut, ia boleh stim muka juga 1611138643 sebab dia ada nano...
  • ladycaca75
    ladycaca75 replied to the thread Partner dh kurang tertarik.
    saya pernah dengar jugak pasal facial steamer bagus utk hilangkan jerawat, sbb saya insecure sgt pasal benda ni… rambut saya pun sangat...
  • Junaidahsaat
    Junaidahsaat replied to the thread Mesin basuh baru.
    ehhh berapa harga mesin basuh tu? kalau macam bayar bulan2 boleh ke? ye lah sebab ada service plan kan. dah macam coway lak hahahaha
  • Wan Sufi
    Long time no see kawan-kawan kat sini. pakat-pakat dah bawa haluan masing-masing. Ramai dah jadi jutawan dan usahawan berjaya. Tahniah ye.
  • reinerbrown
    reinerbrown replied to the thread Partner dh kurang tertarik.
    1611059470 yup lepastu kalau boleh kita spend la dekat barang berjenama tapi berbaloi. elakkan beli barang dandan rmbut dekat kedai...
  • notkaren
    notkaren replied to the thread Partner dh kurang tertarik.
    kan. kadang tu dah konsisten guna produk sama lepastu ada pulak masalah timbul. dah kena tukar produk lain pulak. tapi awak guna jenama...
  • purplekoala
    purplekoala replied to the thread Partner dh kurang tertarik.
    wah bagus ke ek steamer tu sebab saya tak pernah pakai lagi. sekarang cuma guna face washer dengan moisturiser je. basic2 skin care
  • chuge
    chuge replied to the thread Partner dh kurang tertarik.
    produk sy guna loreal dan saya ada guna facial steamer panasonic tu untuk menyenangkan penyerapan kelembapan dari produk penjagaan muka...
  • E
    evonvon replied to the thread Partner dh kurang tertarik.
    betul sy ada banyak beli barang produk dan peralatan untuk jaga badan dan muka saya. Ini penting sebab saya juga bekerja selain identiti...
  • manhan23
    Saya baru lepas settle Roar Point punya masterclass. Dua hari je dia punya class tapi memang cukup cover knowledge marketing. Dari ads...
  • mega90
    mega90 replied to the thread Sharing tentang startup company..
    Mahal kursus marketing sekarang. Tggu lepas covid habis baru pikir nak join.
Top