Latest activity

  • ling123
    ling123 replied to the thread Dalam Negara jaga kesihatan.
    ooo pahammm, baru tahu panasonic keluarkan mesin mcm ni. hebat gak eh teknologi zaman skang ni bkn mcm mesin dulu hahaha...kiranya kita...
  • L
    lplp68 replied to the thread Dalam Negara jaga kesihatan.
    aikk nape kalau pakai mesin panasonic bil api tak melambung pulak?? kalau pakai mesin brand lain bil api melambung ke? pelikkk
  • kobeee
    kobeee replied to the thread Dalam Negara jaga kesihatan.
    yeaa.. sy dulu cmtu lahh.. kat rumah dah ada washer tpi kena gi dobi sbb x muat huhu.. dpt yg 18kg dri panasonic ni mmg selesai masalah
  • papala
    papala replied to the thread Dalam Negara jaga kesihatan.
    Yaa btul tu. So kalau detergent tu dh mantap, ada plak fungsi blue ag ni. Mmg 2x mantap lah hahahaha.. Bleh tgk model ni...
  • arigato45
    arigato45 replied to the thread Dalam Negara jaga kesihatan.
    Klu bleh affford, berbaloi lah. Cumanya Panasonic warranty lama. And dlm 1 washer, ada mcm2 fungsi dah.. Siap bil api pun x melambung
  • M
    rendah sangat FD kalau tak sampai 3% dah tua belum tentu duit dapat banyak haha! aku buat FD kat OCBC pun ok jugak tapi tu ler bank...
  • abraham205
    booeeek bro.. tq tq. cunnn jugak rate2 dia offer depends on tenure tu ek.. menarik tertarik nak join fixed depo maybank.
  • idriskhan
    yes apply website m2u je. maybank dah bg kemudahan utk kita jimat tenaga masa parking minyak so boleh invest banyak lagi dlm FD dia. hehehhe
  • Daudterrer
    kalau utk flash deal yg ni sampai 7 dec ni min Rm5k bro. nak letak lebih pun takpe. lagi tamak lagi masyuk kahkahkah!
  • L
    lplp68 replied to the thread Dalam Negara jaga kesihatan.
    ooo faham.. baru tahu ahaha. tapi en haritu saya ada tgk iklan Bosch, bagus ke tak eh? cam ramai je duk ckp psl mesin Bosch...
  • ling123
    ling123 replied to the thread Dalam Negara jaga kesihatan.
    wah nama function dorang blue ag, hebatnya. kiranya mesin panasonic ni mmg ada fungsi khas untuk hilangkan bakteria la eh?? power gile wehhh
  • arigato45
    arigato45 replied to the thread Dalam Negara jaga kesihatan.
    Memang btul. Klau kita ada washer kt rumah tpi still kena gi dobi, lbih laa cri yg sesuai untuk isi rumah kita.. 1669893165 Yes. Washer...
  • papala
    papala replied to the thread Dalam Negara jaga kesihatan.
    Dia yg bgus nye, msin tu 18kg tau.. So mmg dh x perlu spend utk pegi dobi. Just tinggal angkat dryer lah. And ok ape sebab kalau rosak...
  • F
    itu betul lah tapi kalau dok area kampung macam ak ni kat pekan pun belum tentu ada haha sini ramai warga emas en... rendah sangat ke...
  • arigato45
    arigato45 replied to the thread Dalam Negara jaga kesihatan.
    Model2 bru Panasonic kebanyakan dia mmg ada stainmaster dahh.. Lpstu, mcm washer yg sy ckp tu Top Load pnyaa. Tpi design dia mmg nampak...
Top