Youtube * * * Mega Sales * * * -> 1000 Human Views -> RM 15 Sahaja

D

drcrdc1

LAST KOPEK !
Sedia Untuk Ditutup Tengah Malam Ini

1000 Youtube Human Views
RM 15 sahaja
Dibuka : 10 Order Sahaja
First Paid, First Serve
Jika minat :
Maybank 112184034945


Tanya jika tak clear

Norazman
0166573485
[email protected]
 
Last edited by a moderator:
D

drcrdc1

Tak paham. kurang jelas ler... bagaimana nak dapat 1000 human view? apa yg bro bagi?
a) Bagaimana nak dapat ?
- Oooo...Ini rahsia besar yg akan dikongsi pada peserta bengkel ini sahaja
- Tapi bengkel sudah FULL HOUSE dan bengkel ini saya buat sekali sahaja pada 13 Nov 2011 (AHAD INI). Saya tak cadang buat lagi kecuali saya dapat inquiry dari sekurang2 nya 50 orang (sebab statistik WC saya biasanya dari yg bertanya 50% aje yg serius)

b) Apa yang saya bagi ?
- Saya bagi Views...macam title thread ini
- Kalau tak faham jugak, kalau anda ada video Youtube...perlukan "penonton" maka itulah yg saya deliver
- Sebab kecantikan Youtube, tak kira berapa competive KW tersebut, senang aje nak outrank di Google
- Tak perlu Backlink, tak perlu pening2 buat blog, landing page etc (kalau rajin buatla....saya dah stop lama kikiki)

Cth views (tapi utk RM15, 1000 "Human" Views sahaja la...cukup utk outrank kalau kena KW nya. Nak top-up kemudian pun boleh juga tengok kalau sumber masih ada)



# Dalam cth ni: 13 ribu + views dalam masa 21 hari (sebab saya lawan KW rata-rata org takkan compete). Tapi kalau 1000 view...rasanya dalam seminggu boleh siap. Saya buka selagi "RESOURCE" saya masih available
 
Last edited by a moderator:
D

drcrdc1

Oops...barang baik ..memang selalunya cepat dipetik

Tinggal 9 sahaja !
 
D

drcrdc1

ada syarat2 jenis video ke??
Asal Youtube, apa format pun boleh jalan. Tapi content tu janganlah sampai yg bukan2
Nanti dapat dosa kering free-free pulak pada yg membekal dan yg mempromosikannya
 
D

drcrdc1

Tuan azman, if takde video n minta tuan azman sediakn bleh ker..if bleh nk ambil tawaran nie..
Saya tak pandai buat Video cantik
Saya cuma tahu buat video buruk semata-mata utk tarik trafik
Biasanya duration yg averagenya sekitar 20 - 30 saat aje :)
 
Last edited by a moderator:
D

drcrdc1

Tuan, servis klasik tuan ada sense traffik yg masyuk. Yg pntg traffik trgeted masuk..
Sedikit pencerahan:
1) Saya tak cadang nak buatkan video utk org sebab ada byk video sendiri yang sedang diusahakan
2) Bayangkan begini:

Jika membuat artikel cthnya guna MAN > artikel tersebut memang tidak akan dibaca
Tapi artikel itu akan memberi sumber "Backklinks" yg menjadi link juice utk web kita
Lagi banyak, maka web sebenar yg kita "anchor text" kan dalam artikel (atau apa2 sumber BL) akan naik ranking

Sama seperti di Youtube
Human views bukanlah bermaksud untuk menjana sales (walau kemungkinan itu ada)
Tapi semakin banyak Views (salah satu faktor terpenting utk rankk Youtube) maka
semakin mudah utk outrank "web sebenar" yang kita hendak Rank kan berdasarkan
URL yg di set dalam Youtube on-page (ni saya cerita dalam bengkel sahaja)

Tapi utk simple KW yg less competition, takde masalah sekalipun hanya views semata-mata

Harap clear

# Note:
Kalau masih ada yang berminat dengan "bengkel terakhir" yang akan berlangsung 4 hari lagi, hantar email ke [email protected] . Saya akan masukkan nama anda dalam Standby List kalau-kalau ada yg tarik diri di saat-saat akhir. TQ
 
Last edited by a moderator:
D

drcrdc1

Update:

3 terakhir dan jualan ditutup !

Kalau ada yg mahu paksa penutupan awal...
Insentif penghabisan stokk

RM 30 => 3000 Human Views ! (Jimat RM 15 @ 1 order Free!)

Jangan sampai menyesal :(

No Bot, No Cheat (Self Reload), No Fake Proxy
All Legit, All Human, 100% Safe (No Risk Getting Banned)
 
Last edited by a moderator:
Top