Yang anda cari, ada disini, murah, berkualiti tinggi, puas !!

Joined
Jan 30, 2007
Messages
756
Likes
2
Points
18
Age
45
Offline
#23
saya dah lama dah beli CD bina laman web yg sharul ni, memang betul antara yg bagus gak, sy mula2 pandai buat laman web menggunakan CD ini lah, sekarang ni alhamdulillah dah bole godek-godek sendiri dah, terima kasih weh....antara CD yang mengajar sy membina laman web sendiri,......
 
Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#24
terima kasih Syawarna.... sungguhpun saya ada banyak terima SMS yang boleh dijadikan testimonial tetapi tidak saya letakkan (saya jenis tak suka meminta) tetapi anda menulisnya disini.... saya rasa gembira kerana ia juga turut membantu anda... :)
 
Joined
Mar 21, 2007
Messages
122
Likes
0
Points
16
Offline
#25
nak tau cd nie ajar semua cara nak buat laman web ker macam buat page ,
link link yang menghubungkan page tu cth cam laman web biasa kiter lihat ..
maaf saya tak der pengalaman buat web nie..:)
 
Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#26
nak tau cd nie ajar semua cara nak buat laman web ker macam buat page ,
link link yang menghubungkan page tu cth cam laman web biasa kiter lihat ..
maaf saya tak der pengalaman buat web nie..:)
untuk design, link, code memang dia ajar semua... dari kosong hinggalah sebuah laman web yang sempurna... semua ada.... ini praktikel ditunjukkan secara live sebab video... macam toton dokumentari...
 
Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#27
untuk newbie product ini amat mudah mengejar anda.... berdasarkan feedback yang kami dapat, pembeli newbie amat berpuas hati....
 
Joined
Jan 30, 2007
Messages
756
Likes
2
Points
18
Age
45
Offline
#28
betul tu, sy dulu memang jahil sungguh bab web ni, tp skrg alhamdulillah dah dpt buat web dah ( dah 3 web pun tp lunch baru 2) semuanya bermula dgn CD ni, terima kasih buat Shahrul ni, Hasilnya skrg sy dah dpt keluar produk utk membantu sesape nak buat web terutamanya Newbie (hari ni lunch utk warga WangCyber), alhamdulillah semua itu tercetus hasil dr CD bina web ni.

Sy kata bagus tu sb kita bole melihat cara buat, kemdian mendengar suara merdu (suara betul kau ke, Sharul?) :) , dan sekaligus mempraktikkannya........bg Newbie atau yg tak pandai langsung buat web ni mmg bagus le......ni testimoni sukerele ni.....
 
Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#29
eheh tak perasan ada reply... tq syawarna... tu suara saya le tu.... senang hati saya jika usaha saya tu memberi makna kepada mereka yang beli... tq :D
 
Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#30
kadang2 bagus jika kita belajar membina laman web sendiri, selain menjimatkan, pengetahuan tersebut merupakan pengelaman mengisi kekosongan diri kita :D
 
Top