Yang anda cari, ada disini, murah, berkualiti tinggi, puas !!

Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#1
Salam sejahtera,

Disini ada produk yang amat sesuai untuk anda jika:

1. Anda ingin menggunakan internet sebagai medium perniagaan anda (anda perlukan laman web)
2. Anda ingin memiliki sistem pengurusan yang terpantas dalam perniagaan anda
3. Anda ingin mempelajari sumber dan dari sumber anda boleh melakukannya sendiri
4. Anda mahu belajar dalam masa 1 hari dan dapat membuatnya dalam masa 1 hari


Kami ada penyelesaiannya ! kami telah mengeluarkan produk berasaskan video toturial. Anda akan belajar dengan secara mendengar, melihat dan praktikal. Video ini telah dicipta khas, mudah difahami, berbukti dan memberi keyakinan kepada anda. Video ini merupakan video yang bersuara. Ia memberikan anda galakkan dan mudah diserap ke dalam ingatan.


Video Membuat Laman Web Dalam Masa 1 Hari Sahaja

Cd ini adalah direka khas untuk mereka yang tidak tahu langsung cara terbaik untuk membina laman web. Ia mendedahkan banyak perkara seperti

1. Bagaimana membuat laman web menggunakan Microsoft Frontpage
2. Bagaimana memanipulasikan code Html, Javascript, Dhtml
3. Bagaimana mereka bentuk SEO (Search Engine Optimization)
4. Membuat design yang mudah hinggalah yang lebih menarik

Banyak lagi yang ditonjolkan oleh CD ini, dan ianya dimuatkan kedalam 4 CD bagi memberi keperluan maksimum kepada anda. Lihat lah Screen Shot Dibawah....




Gambar diatas memberi gambaran betapa profesionalnya kami mengajar anda dalam masa yang sama ia mampu difahami oleh anda. Jangan lupa, video diatas disertakan dengan suara penjelasan sepanjang video ditayangkan.

Untuk membeli video tersebut klik pada alamat web http://www.plazacentre.net/rakanniaga/produk/cd2/cd2.html



CD Bina Database Dengan Microsoft Access Dalam Masa 1 Hari Sahaja

Cd ini merupakan Cd istimewa yang telah kami buat untuk anda. Kegunaannya adalah amat luas. Dengan Cd, anda mampu membina perisian pengurusan data perniagaan anda dengan mudah. Pengurusan perniagaan anda akan lebih cekap, tepat dan pantas. Cd ini sesuai untuk dimiliki oleh,

1. Guru-guru sekolah (menguruskan data mengenai murid, mata pelajaran dll )
2. Pejabat-pejabat (Kira-kira stock dll )
3. Individu yang menggunakan statistik

Sebenarnya setiap individu boleh menggunakannya atas pelbagai tujuan. Cd ini akan mengajar anda bagaimana design software anda berasaskan Access, membuat butang kawalan, kod dan sebagainya, sebagai contoh lihat sahaja gambar dibawah...



Anda hanya perlu buka video ini dengan sekali klik sahaja dan ia akan membuka Window Media Player yang ada di komputer anda.

Untuk membeli, silalah lawat alamat laman web http://www.plazacentre.net/rakanniaga/produk/cd1/cd1.html


Hot Pepper Spray

Produk ini adalah baik untuk anda, terutama zaman sekarang sering terjadi rompakan, buli dan sebagainya. Baik untuk dibeli bagi tujuan,

1. Anak anda mempertahankan diri sewaktu berada di sekolah, balik sekolah dan sebagainya.
2. Anda mempertahankan diri dari road bully, pencuri, peragut atau kaki pukul

lihatlah gambar dibawah untuk mengetahui rupa bentuknya. Pancutan penyembur ini boleh mencapai jarak 1 meter.... dan amat memedihkan mata, pedih pada kulit dan membolehkan anda melarikan diri dengan selamat



Untuk membeli sila lawat alamat http://www.plazacentre.net/rakanniaga/produk/hotpepper/hotpepper.html

Kami Menghargai Anda ;D
 
Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#2
Cd ilmu ini dan hot pepper spray semakin hangat... tempah lah sekarang ! :)
 
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,837
Likes
6
Points
38
Offline
#3
kecikkan sket tajuk tu... besor sgt.. (susah org nak tgk kalau beso sangat) :) tapi bagus juga product kamu.
 
Joined
Jan 8, 2006
Messages
379
Likes
4
Points
18
Age
42
Offline
#4
Shahrul, font header yang kau pakai kecik sangatla. Gambar tu pun kecik sgt. Hentak besar2 la. Kami semua sini guna Google Earth nak baca post kau. Lagipun bandwith Shuth ni free je.

Besarkanlah sikit .. Ramai yg kat sini dah yg tua2 dan rabun sini.
 
Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#5
aduh.... kenapa kat komputer aku besar... aku tukar pun sama jer besar header dier.... ni tengah cari jalan nie,,,,, sorry yek
 
Joined
Sep 12, 2006
Messages
776
Likes
0
Points
16
Offline
#7
hangat juga mata memandang tu...besar sangat font tu...sakit mata pembaca... :)
 
Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#9
ni sedang nak betulkan... biasa kecil sahaja... disini lain pula... mungkin code lain...
 
Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#12
hmm... tulisan guna saiz 10 pun jadi besar gila tak berubah... so aku buang jer saiz tu... header dia pun jadila kecik...
 
Joined
Jun 7, 2006
Messages
1,414
Likes
4
Points
38
Offline
#13
size=10 mmg la besar..
actually.. size=1 adalah kecil sekali.. size 2 adalah standard (medium) ..
bukan 10 tuh 10 pixel. ;) kalau 10 pixel =
Code:
font-size: 10px;
:D
 

aku

Senior
Joined
Apr 7, 2006
Messages
2,066
Likes
9
Points
38
Offline
#15
pasal penyembur cili tu, ngeri bila fikirkan jatuh ke tangan penjenayah...
 
Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#16
samalah dengan pisau, kalau jatuh ke tangan penjenayah? tapi kita buat potong ikan kat rumahkan.... atleast kita ada senjata untuk dibawa kemana-mana.... sesuai untuk digunakan bagi menghalang pergerakan lawan pastu larilah ke balai polis berhampiran... kalau tangan kosong? lainla kalau kita ni ada ilmu ninja ke.... silat tahap mahaguru ke.... kalau aku tahap mahagaru jer heheh...
 
Joined
Jun 7, 2006
Messages
1,414
Likes
4
Points
38
Offline
#17
tak payah pisau..
batang mancis cukup..

sebatang mancis bleh nyalakan api untuk lilin atas besday cake..

api sebatang mancis tuh bleh cucuh minyak petrol untuk bakar rumah yang tengah duk selebrate besday tuh :D
 
Joined
Mar 23, 2006
Messages
828
Likes
2
Points
18
Offline
#18
ha ha... nampaknya banyak boleh jadi senjata.... tali pinggang pun boleh cari senjata... cuma boleh atasi lawan ke tidak bergantung senjata mana lebih hebat :)
 

red

freshman
Joined
Jul 28, 2006
Messages
13
Likes
0
Points
1
Offline
#20
cd tu ajar cara wat website gune ape? php ke? kalau php nak gak beli...
 
Top