xCboxBlog Untuk PENGGUNA RefererX. Tak perlu risau lagi pasal Database !

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
Anda Pengguna RefererX ??

Perlukan lebih banyak Database blog dan cbox ?

Sukar mencari Database adalah Antara masalah yang dihadapi oleh Pengguna RefererX .
Sebagai pengguna RefererX anda tentu tahu kepentingan database-database rx yang masih segar !
Fresh + active + more database = Traffic = $$$$ :D

Di sini saya jual secara terbuka private tools yang saya gunakan untuk mencari database-database fresh selama ini .

>>> xCboxBlog V2.3 <<<

Dengan 2 fungsi Utama ,

Fungsi 1 : Mencari database2 blogger .
Fungsi 2 : extract blog2 yg mempunyai cbox
Fungsi 3 : mencari database blogspot dan wordpress.com mengikut keyword


Blog List Grabber
1011803_685238548169971_1540547988_n.jpg


Cbox Checker
1044644_685238554836637_571082664_n.jpg



Blogspot & Wordpress.com Google Scraper

75JkBVJ.jpg


*Dengan tools ini anda tak perlu lagi risau untuk mendapatkan Database Refererx .
*Cuma dengan run sahaja dan tools ini akan mengumpul database blog dan cbox untuk anda !
Ok

Berapa harga untuk tools ini ??

1390524_741636225863536_162438532_n.jpg


Latest Version 2.6 Release 14.03.2014

Fixed : No List scraped on v2.4

Saya dah hantar emel ke semua buyer. Mana-mana yg tak dapat mohon contact saya segera ..


FAQ/T&C :

1. Size tools ini ?
= Kurang dari 1mb
2. requirements ??
= Internet, computer, net framework 4.0 ,
3. Perlu guna VPS ?
= terpulang pada anda. Guna kat PC , netbook , laptop pun ok.
4. Supported OS ?
= Windows only
5. Bolehkah saya menggunakan tools ini di mana2 PC ?
= 1 lesen/pc . untuk reset lesen anda sila contact saya.

Refund Policy
* Setelah pembeli membuat pembelian dan mengaktifkan xcbox pada komputer dan berjaya menggunakan untuk pertama kali. Tiada refund akan diberikan. Anda kena tunggu update seterusnya jika xcbox tidak berfungsi selepas itu.

Dengan pembelian xCboxblog anda pastikan anda telah faham dan bersetuju dengan T&C yang ditetapkan di atas. Contact saya untuk pembelian. Klik pada button buy now

___________________________________

Berminat Dengan Software RefererX ??

Best Price Offer ( LIMITED )
RefererX full Version = RM250
Bonus-bonusnya.... ( biasa2 jek )
> 1 Juta database Blogger
> 30K database Feedjit Live traffic
> 20K database Cbox
> 13K database Nuffnang stats
> Proxy Grabber
> URL extractor
> Group Support
> Duplicate remover / File splitter / File Merger ( memudahkan anda menguruskan database yg banyak )

RefererX Mini Version = RM50
Bonus2-bonusnya.........
> 100K dataabase blogger
> 5k Database Cbox
> Proxy grabber
> URL extractor
> Duplicate remover / File splitter / File Merger ( memudahkan anda menguruskan database yg banyak )
 

Attachments

  • xcboxblog 1.png
    4.7 KB · Views: 629
  • xcboxblog 2.png
    4.3 KB · Views: 648
  • buynow_off.jpg
    13.9 KB · Views: 598
Last edited:

zairi

freshman
Joined
Aug 7, 2009
Messages
92
Points
0
Malam karang saya bayar. TQ Bro reserve utk saya
 

zairi

freshman
Joined
Aug 7, 2009
Messages
92
Points
0
ok bro :)

..........

Paid


Amount: RM30.00 Status: Successful
Reference number: 1832357135
Transaction date: 01 Jul 2013
Transaction time: 20:51:10
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
Paid


Amount: RM30.00 Status: Successful
Reference number: 1832357135
Transaction date: 01 Jul 2013
Transaction time: 20:51:10

ok dah reply PM bro . maaf ye lambat sikit. baru on9 :)
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
Wahh..dah ada BOT utk CBOX db ya bro..Dah tak risau lagi pasal database tapi pasni saya risau plak akan ramai jadi seller CBOX DB..:D
yg dah beli tu skg diorang tengah kumpul DB :D
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
Versi 1.5 Released !

Sila cek email anda untuk download latest Version .
tq
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
Version 2.1 Released !

added new features
: Find blogspot and wordpress site based on keyword.
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
bagi yg telah membeli tools ini , saya telah send ke email anda ukt update . jika masih belum dapat dalam tempoh 24jam sila PM saya .

jangan lupa untuk lihat di inbox spam anda .

terima kasih , :)
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
tumpang tanya, DB fresh tu dia kira based on ape?
diorang punya last post dalam blog?

satu lagi boleh tak nak grab DB dari certain2 country?

Last post dalam blog.
belum support specific country lagi skg.
btw boleh gunakan keyword bahasa melayu kalau nak target blog dalam malaysia ./

v2.1 ada function baru . grab berdasarkan keyword .
Support blogspot dan wordpress.com
 
Last edited:

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
bagi mereka yg ada masalah x dapat email , etc , PM saya ye .
 
Top