xCboxBlog Untuk PENGGUNA RefererX. Tak perlu risau lagi pasal Database !

Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#1
Anda Pengguna RefererX ??

Perlukan lebih banyak Database blog dan cbox ?

Sukar mencari Database adalah Antara masalah yang dihadapi oleh Pengguna RefererX .
Sebagai pengguna RefererX anda tentu tahu kepentingan database-database rx yang masih segar !
Fresh + active + more database = Traffic = $$$$ :D

Di sini saya jual secara terbuka private tools yang saya gunakan untuk mencari database-database fresh selama ini .

>>> xCboxBlog V2.3 <<<

Dengan 2 fungsi Utama ,

Fungsi 1 : Mencari database2 blogger .
Fungsi 2 : extract blog2 yg mempunyai cbox
Fungsi 3 : mencari database blogspot dan wordpress.com mengikut keyword


Blog List Grabber


Cbox Checker



Blogspot & Wordpress.com Google Scraper



*Dengan tools ini anda tak perlu lagi risau untuk mendapatkan Database Refererx .
*Cuma dengan run sahaja dan tools ini akan mengumpul database blog dan cbox untuk anda !
Ok

Berapa harga untuk tools ini ??



Latest Version 2.6 Release 14.03.2014

Fixed : No List scraped on v2.4

Saya dah hantar emel ke semua buyer. Mana-mana yg tak dapat mohon contact saya segera ..


FAQ/T&C :

1. Size tools ini ?
= Kurang dari 1mb
2. requirements ??
= Internet, computer, net framework 4.0 ,
3. Perlu guna VPS ?
= terpulang pada anda. Guna kat PC , netbook , laptop pun ok.
4. Supported OS ?
= Windows only
5. Bolehkah saya menggunakan tools ini di mana2 PC ?
= 1 lesen/pc . untuk reset lesen anda sila contact saya.

Refund Policy
* Setelah pembeli membuat pembelian dan mengaktifkan xcbox pada komputer dan berjaya menggunakan untuk pertama kali. Tiada refund akan diberikan. Anda kena tunggu update seterusnya jika xcbox tidak berfungsi selepas itu.

Dengan pembelian xCboxblog anda pastikan anda telah faham dan bersetuju dengan T&C yang ditetapkan di atas. Contact saya untuk pembelian. Klik pada button buy now

___________________________________

Berminat Dengan Software RefererX ??

Best Price Offer ( LIMITED )
RefererX full Version = RM250
Bonus-bonusnya.... ( biasa2 jek )
> 1 Juta database Blogger
> 30K database Feedjit Live traffic
> 20K database Cbox
> 13K database Nuffnang stats
> Proxy Grabber
> URL extractor
> Group Support
> Duplicate remover / File splitter / File Merger ( memudahkan anda menguruskan database yg banyak )

RefererX Mini Version = RM50
Bonus2-bonusnya.........
> 100K dataabase blogger
> 5k Database Cbox
> Proxy grabber
> URL extractor
> Duplicate remover / File splitter / File Merger ( memudahkan anda menguruskan database yg banyak )
 

Attachments

Last edited:
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
#3
eh bro. Wow...own make ke bro...wah...look nice ...buat threading lah bro..lagilaju...
cool :)
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#11
Paid


Amount: RM30.00 Status: Successful
Reference number: 1832357135
Transaction date: 01 Jul 2013
Transaction time: 20:51:10
ok dah reply PM bro . maaf ye lambat sikit. baru on9 :)
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#13
Wahh..dah ada BOT utk CBOX db ya bro..Dah tak risau lagi pasal database tapi pasni saya risau plak akan ramai jadi seller CBOX DB..:D
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#15
Versi 1.5 Released !

Sila cek email anda untuk download latest Version .
tq
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#16
Version 2.1 Released !

added new features
: Find blogspot and wordpress site based on keyword.
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#17
bagi yg telah membeli tools ini , saya telah send ke email anda ukt update . jika masih belum dapat dalam tempoh 24jam sila PM saya .

jangan lupa untuk lihat di inbox spam anda .

terima kasih , :)
 
Joined
Jun 4, 2009
Messages
150
Likes
1
Points
18
Offline
#18
tumpang tanya, DB fresh tu dia kira based on ape?
diorang punya last post dalam blog?

satu lagi boleh tak nak grab DB dari certain2 country?
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#19
tumpang tanya, DB fresh tu dia kira based on ape?
diorang punya last post dalam blog?

satu lagi boleh tak nak grab DB dari certain2 country?
Last post dalam blog.
belum support specific country lagi skg.
btw boleh gunakan keyword bahasa melayu kalau nak target blog dalam malaysia ./

v2.1 ada function baru . grab berdasarkan keyword .
Support blogspot dan wordpress.com
 
Last edited:
Top