www.duit10minit.com SCAM a.k.a PENIPU BESAR!

Zuathles

freshman
Joined
Sep 24, 2008
Messages
29
Points
1
penah dgr dermawan2u dot com x? agak2 korg lah ni SCAM jugak x?
aku penah join..
harga rm10 je tapi nak hasil banyak2..
takkan nak mintak orang derma kat kita?
jadi cam peminta sedekah lak..haha..

aku ada simpan lagi banner promosi dia..
dah lama x masuk website dia..:mad:
 

MohdAbdulKarim

freshman
Joined
Oct 30, 2009
Messages
465
Points
16
TQ semua, nasib baik aku tak beli lagi.. pada aku la kan 'testimonil' dibuat sebelum ebook tu dilancarkan, lepas ni kalau ada 'testimonil' video baru aku beli sesebuah ebook tu, setakat gambar je aku pun boleh buat...
 

muhaimin

freshman
Joined
Sep 10, 2009
Messages
292
Points
0
thanks for sharing :)
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
erm..
tp dsbbkn buku ni jugaklah sy dpt merasa earning $20 per day.
sbb main kat associated content.

teknik2 yg lain tu, sy tk try. mmg boleh buat duit. tp tkde la 10 minit terus dpt buat duit.

kena kerja la.
dan juga kena expand penerangan dia dlm buku tu. kena discover sndiri method2 lain dn tambah dlm method dia.

bg sy, dia hanya smpikn idea bagaimana nk buat duit. basic la kiranya.
sy beli thn lepas. merasa jugaklah dpt jana wang di internet first time..

tp skrg sy tak pakai da method2 dlm buku tu. basic je...
 

Lord of Money

freshman
Joined
Aug 17, 2009
Messages
43
Points
0
Assalamualaikum saudara & saudari sekalian...



Ini ulasan (review) saya pasal ebook ni:

1. Totally scam nak minta refund secepat mungkin tgok dapat tak duit balik seperti yang dijanjikan.

2. Isi mengarut. Kaedah yang dinyatakan nampak mudah. Tapi bila nak register, setting dan sebagainya ia lebih payah daripada yang dinyatakan. bayangkan nak setup seperti yang diterangkan sampai 6 jam tak jugak dapat2. Dahlah penerangan ringkas.. kalau nak tahu lebih lanjut google je.. adekah patut.. ingatkan penerangan diberi detail beserta gambar tapi cuma panduan ringkas... mangarut tul..

3. Nak dapat duit punyalah susah.. cth: Buat Duit Exploit Craigslist. dah daftar kat craiglist bila akaun dah aktif, satu offer pun takde.. danlah nak dapat duit $o.20 pun kerja sampai 15-30 minit. IA LEBIH PAYAH DARI YANG DINYATAKAN.

4. Dah cuba semua teknik dan daripada 10 teknik yang diberi 0 yang berjaya. totally scam!

Itu review saya pasal ebook ni. Bukan kata saya beli sahaja dan tak buat apa-apa tapi dah cuba n believe me ia memang susah.. so duit 10 minit jadi 10 jam tanpa hasil.

So, kepada sesiapa nak beli ebook ni fikir-fikirkanlah.. Bukan nak kata tak guna langsung tapi penerangan yang diberikan amat2 ringkas dan tidak akan dapat membantu anda.

Jika ada sesiapa yang senasib dengan saya.. saya juga ingin mendengar pandangan anda.

Akhir kata jangan tertipu macam saya.. :( ... hai selalu je kena cam ni.. hampeh... :)

BERSAMALAH KITA INGAT-MENGINGATI SESAMA INSAN...
Betul ke tipu...kalau tak puas sangat pas buku tuh kat saya..nak tgk tipu ke tidak...? Kalau saya beli ebook tu nnt saya untung pulak laaa si penipu tuh..dah saya pula kena tipu..
 

Attachments

Top