WTS : Servis Meningkatkan LIKE Fanpage..10,000 LIKE dalam tempoh 24 JAM Sahaja!!

mrazz

freshman
Joined
Mar 5, 2013
Messages
95
Likes
0
Points
0
Offline
Sebelum :


Selepas :


New LIKER Masuk Ke PAGE :
Salam bro,likes ni targeted kew?atau pkai viral(bots)?aku dh kena skali dgn org yg buat perkhidmatan mcm ni,last2 page tue mcm risiko nk kena band dgn fb...so mcmana bro ko rasa?perlukah aku stop pkai page tue atau masih ada peluang utk teruskn page tue...patut la konfiden jer hr tu aku tny dia ckp xpayah byr dulu,soal bayaran ketepikan n janji dlm masa sehari akan dpt 1000 likes,last2 kena sound kt org luar negara n ada jg dlm negara yg suh aku remove photo bisnes aku dlm page dia...so mcmana bro?
 
Joined
Nov 9, 2012
Messages
97
Likes
1
Points
0
Offline
Salam bro,likes ni targeted kew?atau pkai viral(bots)?aku dh kena skali dgn org yg buat perkhidmatan mcm ni,last2 page tue mcm risiko nk kena band dgn fb...so mcmana bro ko rasa?perlukah aku stop pkai page tue atau masih ada peluang utk teruskn page tue...patut la konfiden jer hr tu aku tny dia ckp xpayah byr dulu,soal bayaran ketepikan n janji dlm masa sehari akan dpt 1000 likes,last2 kena sound kt org luar negara n ada jg dlm negara yg suh aku remove photo bisnes aku dlm page dia...so mcmana bro?
Cait..nila setitik, rosak susu sebelanga.
liker dari servis saya adalah genuine.
Stat berdasarkan page2 cust yang lepas menunjukkan 90% liker datang dari Malaysia,
65% wanita dan selebihnya lelaki..

bukan robot, bots atau sebagainya..
 
Joined
Mar 24, 2010
Messages
644
Likes
0
Points
18
Offline
Cait..nila setitik, rosak susu sebelanga.
liker dari servis saya adalah genuine.
Stat berdasarkan page2 cust yang lepas menunjukkan 90% liker datang dari Malaysia,
65% wanita dan selebihnya lelaki..

bukan robot, bots atau sebagainya..

kalian semua jgn terpedaya dgn thread di sebelah yg
menawarkan perkhidmatan servis xperlu byr dulu..
selepas dh siap bru byr..sebenar ada sesuatu yg xkena..
bleh tgk post thread tersebut seblum ini kerana ada
beberapa komen yg tentang masalah penyedia servis tersbut..

bagi sy servis dr TT dan thread nie boleh di percayai..
segala yg di nyatakan adalah benar kerana liker ini
adalah genuine serta 90% adalah dr malaysia..:)

jika anda masih mencari servis terbaik utk tingkatkn like di
page anda, saya cadangkan anda guna servis ini..
ada pasti berpuas hati tetapi peringatan di sini adalah
ini servis like bkn jualan..

jika anda target pd jualan boleh guna fb ads ok..:)
semoga perasaan was-was anda terjawap..
terima kasih TT dengan servis yg SUPERP NIE!!! :D
 
Last edited:

mrazz

freshman
Joined
Mar 5, 2013
Messages
95
Likes
0
Points
0
Offline
kalian semua jgn terpedaya dgn thread di sebelah yg
menawarkan perkhidmatan servis xperlu byr dulu..
selepas dh siap bru byr..sebenar ada sesuatu yg xkena..
bleh tgk post thread tersebut seblum ini kerana ada
beberapa komen yg tentang masalah penyedia servis tersbut..

bagi sy servis dr TT dan thread nie boleh di percayai..
segala yg di nyatakan adalah benar kerana liker ini
adalah genuine serta 90% adalah dr malaysia..:)

jika anda masih mencari servis terbaik utk tingkatkn like di
page anda, saya cadangkan anda guna servis ini..
ada pasti berpuas hati tetapi peringatan di sini adalah
ini servis like bkn jualan..

jika anda target pd jualan boleh guna fb ads ok..:)
semoga perasaan was-was anda terjawap..
terima kasih TT dengan servis yg SUPERP NIE!!! :D
As Salam semua warga WC,sy baru jer kena dgn sorang budak yg offer tarik likes yg mcm yg dimksudkn oleh bro...saya tny dia berapa utk tarik likes 10000likes dia ckp,"soal bayaran letak kt tepi dahulu...lps siap baru byr" 1st sy mmg xnk sbb rasa mcm xelok la org wat kerja dlu bru kita byr kn n then 1 lg sy tkut hrga nya mahal kalau dh siap sbb yg pelik dia janji dalam 1 hri likes akan naik dan siap sepenuhnya...so excited punyer psl aku 'on' jer la...skali lps 2 hri likes still xsmpai target yg dia janji kn,lps tue aku remove dia jd admin n then dia tny kenapa remove dia dr admin...last2 dia htr msg n mengaku yg dia gunakn 'bots' viral dan siap gtau lg risiko bahawa fnpges tue akan kena banned,mmg bongok btl la...so skrg aku hrp kwn2 semua dpt bantu aku mcmana nk normal kn blk fnpges ni dr ancaman banned?tlg kwn2 n hacker2 semua yg kt WC...
 

mrazz

freshman
Joined
Mar 5, 2013
Messages
95
Likes
0
Points
0
Offline
kalian semua jgn terpedaya dgn thread di sebelah yg
menawarkan perkhidmatan servis xperlu byr dulu..
selepas dh siap bru byr..sebenar ada sesuatu yg xkena..
bleh tgk post thread tersebut seblum ini kerana ada
beberapa komen yg tentang masalah penyedia servis tersbut..

bagi sy servis dr TT dan thread nie boleh di percayai..
segala yg di nyatakan adalah benar kerana liker ini
adalah genuine serta 90% adalah dr malaysia..:)

jika anda masih mencari servis terbaik utk tingkatkn like di
page anda, saya cadangkan anda guna servis ini..
ada pasti berpuas hati tetapi peringatan di sini adalah
ini servis like bkn jualan..

jika anda target pd jualan boleh guna fb ads ok..:)
semoga perasaan was-was anda terjawap..
terima kasih TT dengan servis yg SUPERP NIE!!! :D

Utk 5000 likes brape RM bro?PM...kalau boleh detail harga lg baik...TQ
 
Joined
Mar 24, 2010
Messages
644
Likes
0
Points
18
Offline
As Salam semua warga WC,sy baru jer kena dgn sorang budak yg offer tarik likes yg mcm yg dimksudkn oleh bro...saya tny dia berapa utk tarik likes 10000likes dia ckp,"soal bayaran letak kt tepi dahulu...lps siap baru byr" 1st sy mmg xnk sbb rasa mcm xelok la org wat kerja dlu bru kita byr kn n then 1 lg sy tkut hrga nya mahal kalau dh siap sbb yg pelik dia janji dalam 1 hri likes akan naik dan siap sepenuhnya...so excited punyer psl aku 'on' jer la...skali lps 2 hri likes still xsmpai target yg dia janji kn,lps tue aku remove dia jd admin n then dia tny kenapa remove dia dr admin...last2 dia htr msg n mengaku yg dia gunakn 'bots' viral dan siap gtau lg risiko bahawa fnpges tue akan kena banned,mmg bongok btl la...so skrg aku hrp kwn2 semua dpt bantu aku mcmana nk normal kn blk fnpges ni dr ancaman banned?tlg kwn2 n hacker2 semua yg kt WC...
xpe ini testimoni jujur dr sy..
sy xnk org lain jd mangsa dr penyedia servis tersebut..
sy dh kena so sy ingatkan pd org lain supaya
jgn sesekali guna servis dr penyedia servis tersebut..

servis ini telah terbukti SUPERP!!
saya harap servis dr TT berkekalan baik dan bertambah baik
untuk jangka masa panjang..:)
jgn pula selepas limpahan order, servis dan kurang baik
tp anggap la ini satu dorongan utk berikan servis yg terbaik! :)

pd pendapat saya lebih baik remove shja friend yg like dr
penyedia servis tersebut atau pun create shja page bru..
dh selesai semua tue bru la guna servis dr TT nie..

jap lg angkara penyedia servis tue, abis TT kena terpias..:p
pd hal servis TT memang terbaik jika di bandingkan dengan
penyedia servis like yang lain..:)
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
Erm kat facebook message tu berlambak diaorg ni offer service dptkan likes..then tak boleh commit..So kena pandai pilihlah kan..so services TT ni byk good review bolehlah cuba nasib :)
 
Joined
Nov 9, 2012
Messages
97
Likes
1
Points
0
Offline
xpe ini testimoni jujur dr sy..
sy xnk org lain jd mangsa dr penyedia servis tersebut..
sy dh kena so sy ingatkan pd org lain supaya
jgn sesekali guna servis dr penyedia servis tersebut..

servis ini telah terbukti SUPERP!!
saya harap servis dr TT berkekalan baik dan bertambah baik
untuk jangka masa panjang..:)
jgn pula selepas limpahan order, servis dan kurang baik
tp anggap la ini satu dorongan utk berikan servis yg terbaik! :)

pd pendapat saya lebih baik remove shja friend yg like dr
penyedia servis tersebut atau pun create shja page bru..
dh selesai semua tue bru la guna servis dr TT nie..

jap lg angkara penyedia servis tue, abis TT kena terpias..:p
pd hal servis TT memang terbaik jika di bandingkan dengan
penyedia servis like yang lain..:)
thanks bro...
saudara halhas adalah antara cust batch pertama saya dari forum WC nih...
tahniah kepada beliau kerana berjaya mendapatkan hasil jualan terbaik melalui fanpage beliau tersebut.
 

mrazz

freshman
Joined
Mar 5, 2013
Messages
95
Likes
0
Points
0
Offline
xpe ini testimoni jujur dr sy..
sy xnk org lain jd mangsa dr penyedia servis tersebut..
sy dh kena so sy ingatkan pd org lain supaya
jgn sesekali guna servis dr penyedia servis tersebut..

servis ini telah terbukti SUPERP!!
saya harap servis dr TT berkekalan baik dan bertambah baik
untuk jangka masa panjang..:)
jgn pula selepas limpahan order, servis dan kurang baik
tp anggap la ini satu dorongan utk berikan servis yg terbaik! :)

pd pendapat saya lebih baik remove shja friend yg like dr
penyedia servis tersebut atau pun create shja page bru..
dh selesai semua tue bru la guna servis dr TT nie..

jap lg angkara penyedia servis tue, abis TT kena terpias..:p
pd hal servis TT memang terbaik jika di bandingkan dengan
penyedia servis like yang lain..:)
mcmana nk remove frend dr penyedia servis yg xbertamadun tue yer tuan?adakah page yg sy miliki tue ada risiko akan dibanned akan dtg tuan?boleh x sy teruskan guna fnpage sy tue,sbb bkn senang nk carik balik like mcm tue byk...rugi la tuan sbb org dh kena n rmai kwn2 dh like sy punyer page tue...ada pendapat lain x utk security kn page sy tue n nk bg tau kt FB bahawa sy dh kena tipu tuan?hrp dpt sedkit pendapat yg berguna dr tuan n warga WC ni mudah2an sy akan elak perkara yg sama dr berlaku pada masa depan...TQ
 
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,635
Likes
3
Points
38
Offline
mcmana nk remove frend dr penyedia servis yg xbertamadun tue yer tuan?adakah page yg sy miliki tue ada risiko akan dibanned akan dtg tuan?boleh x sy teruskan guna fnpage sy tue,sbb bkn senang nk carik balik like mcm tue byk...rugi la tuan sbb org dh kena n rmai kwn2 dh like sy punyer page tue...ada pendapat lain x utk security kn page sy tue n nk bg tau kt FB bahawa sy dh kena tipu tuan?hrp dpt sedkit pendapat yg berguna dr tuan n warga WC ni mudah2an sy akan elak perkara yg sama dr berlaku pada masa depan...TQ
org tu buat servis dapatkan likes malaysia atau luar negara bro?
 
Top