WTS : Servis Meningkatkan LIKE Fanpage..10,000 LIKE dalam tempoh 24 JAM Sahaja!!

Mr Kudin

Newbie
Joined
Nov 9, 2012
Messages
101
Points
0
Terima kasih...nice dealing with u, masterx ...:)
 

Cikgu Cinta

Newbie
Joined
Aug 17, 2011
Messages
455
Points
0
"Seperti Mimpi Menjadi Kenyataan"

Ungkapan yang pertama di minda apabila melihat Fanpage Wangian Pemikat. Tak sampai beberapa minit, Fanpage sudah 'dihujani' Like. Apa lagi... Nak order lagilah jawabnya!

Sangat BERPUAS HATI. Perkhidmatan Yang Tip Top

Saya Bagi 5 Bintang Daripada 5 Bintang.

Ikhlas,



Amir Azros aka Cikgu Cinta
Pendidik | Usahawan Internet | Penulis
 
Last edited:

afiqismaet

freshman
Joined
Dec 22, 2012
Messages
22
Points
1
kalau untuk target market wanita sahaja buleh dak?
untuk produk berkaitan wanita ni kdang kdang perlukan impression tinggi.
tapi takut idle je dorg takdak komen apa pongg.

EMAILED. check email tuan. :)
 

Hazry

freshman
Joined
Apr 8, 2011
Messages
16
Points
0
2000 LIKE

pm best price untuk Xmas sales bro hehe:D
 

zakwanzain

freshman
Joined
May 18, 2012
Messages
87
Points
0
laju gila ... wahh terbaik (Y)
 

Pauline544

freshman
Joined
Dec 28, 2012
Messages
13
Points
0
TT letak bukti pelanggan yang dah berjaya dapat like di fanpages dengan servis yang ditawarkan ini.
09ht.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
 
Last edited:

Mr Kudin

Newbie
Joined
Nov 9, 2012
Messages
101
Points
0
Sorry Hazry,

Please cek inbox..

Salam Tuan,

PILIH PAKEJ :

a. 500 LIKE : RM 50 [< 30 minit]
b. 1000 LIKE : RM 100 [< 1 Jam]
c. 2000 LIKE : RM 200 [< 2 Jam]
d. 5000 LIKE : RM 500 [< 1 Jam]
e. 7000 LIKE : RM 700 [< 12 Jam]
f. 10,000 LIKE : RM 1,000 [< 24 Jam]
g. Pakej yang melebihi 10,000 LIKE perlu PM saya untuk perbincangan selanjutnya..

BAYARAN :

Nama : Salahuddin Elias
Maybank : 116015028808
CIMB : 04050075412529

Setelah melakukan bayaran, sila hubungi/sms saya di talian 017 875 2095. Atau emailkan bukti pembayaran dan sertakan sekali url fanpage yang nak dinaikkan like tersebut.

##saya jarang online di WC, untuk mendapatkan respon yang pantas, sila add saya di FB dan nyatakan anda dari WC..link FB saya ===> https://www.facebook.com/kudin.kudat
 

Mr Kudin

Newbie
Joined
Nov 9, 2012
Messages
101
Points
0
TT letak bukti pelanggan yang dah berjaya dapat like di fanpages dengan servis yang ditawarkan ini.
09ht.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg

Baiklah.
Untuk next cust ni, saya akan letakkan bukti progres bagi satu page sebelum dan selepas di run..
harap ianya membantu..:)
 

Mr Kudin

Newbie
Joined
Nov 9, 2012
Messages
101
Points
0
boleh..xde msalah...btw, bro plz check ur inbox ok
 

Mr Kudin

Newbie
Joined
Nov 9, 2012
Messages
101
Points
0
Bukti Cust #1 [Hazry]
Sebelum RUN

SebelumPagePS3_zpsf314ed81.jpg

Bil. Like Sebelum Mula : 3,556 LIKE
Penambahan Jum LIKE : 1,500
Tarikh Mula : Jam 10.26 AM tarikh 29 Dec 2012

Selepas RUN

SelepasPagePS3_zps6386bbd1.jpg

Bil. Like Selepas Tamat RUN : 5,216 LIKE
Penambahan Jum LIKE : 1,500
Tarikh Tamat : Jam 11.20 AM tarikh 29 Dec 2012
 

Mr Kudin

Newbie
Joined
Nov 9, 2012
Messages
101
Points
0
Bukti Cust #2 [goldhunter818]
Sebelum RUN

Bil. Like Sebelum Mula : 384 LIKE
Penambahan Jum LIKE : 1,000
Tarikh Mula : Jam 11.23 AM tarikh 29 Dec 2012

SebelumPageExtremeRich_zpsc4dfddc5.jpg


Selepas RUN

SelepasPageExtremeRich_zps67716832.jpg


Bil. Like Selepas Tamat RUN : 1,491 LIKE
Penambahan Jum LIKE : 1,000
Tarikh Tamat : Jam 12.00 PM tarikh 29 Dec 2012
 
Top