WTS: Ruang Iklan Untuk Slimming Produk.

hexagold

Newbie
Joined
Jun 2, 2007
Messages
372
Points
16
Assalammualaikum dan salam sejahtera,

RE: Kepada Mereka Yang Mempunyai Produk pelangsingan badan tak kira digital atau fizikal.

Saya ingin menawarkan mailing list dan blog saya untuk di sewa.

Saya mempunyai mailing list dalam niche pelangsingan badan dengan jumlah 681 list .

Blog dengan niche pelangsingan badan yang mempunyai 1,493 visits setiap bulan (google analytics) yang kebanyakan trafik datang dari enjin pencari.

Saya ingin membuka peluang kepada mereka yang berminat untuk menyewa mailing list dan iklan banner di blog saya. Peluang ini hanya terbuka kepada 2 ORANG sahaja dan mungkin tidak akan membukanya lagi selepas ini. Pakej sewaan tersebut adalah seperti di bawah:

Pakej satu: Ruangan iklan banner di blog selama 1 bulan, harganya=RM 50.

Pakej Dua: Broadcast iklan produk kepada mailing list dengan 2 email. satu untuk pre-sell dan kedua untuk direct sell harganya=RM120.

Pakej tiga: Combo pakej 1 dan pakej 2=RM150.

Untuk makluman anda kedua-dua blog dan mailing list saya adalah spesifik kepada mereka yang ingin kurus, oleh itu saya akan membuang iklan saya dalam blog tersebut dan hanya iklan banner penyewa sahaja yang akan di paparkan.

Satu iklan banner saya akan letakkan pada bahagian bawah header dan satu lagi pada bahagian side bar. Siapa yang terpantas berhak membuat pilihan.

Untuk melihat screenshoot mailing list serta google analytics blog, sila PM saya.

Saya hanya membuka peluang ini mungkin sekali ini sahaja memandangkan saya amat memerlukan wang dengan segera dan saya tidak mahu membuat produk sampah dan menjualnya kepada mailing list saya.

Sekian terima kasih.
 
Top