[WTS] Panduan Income Fiverr Cara Saya (2019)

wpe

Senior
Joined
Feb 13, 2008
Messages
781
Points
18
Salah satu TRICK yang saya share kat dalam Jana Income Fiverr ni ialah macam mana nak build up positive rating dari buyer.
Saya COPY & PASTED method yang sama saya buat di fiverr kat satu lagi marketplace - seoclerks.
Semalam submit order, apply TRICK untuk dapatkan positive rating dari buyer.
Dan ia menjadi..

Nak grab offer Last Call panduan jana income fiverr?
Klik sini je
https://bloggermalaya.onpay.my/order/form/1

Oh ye, kat seoclerks ni saya tak jumpa lagi seller yang buat servis yang sama macam saya. So kat sini harga servis memang saya tinggikan lagi berbanding fiverr..
20191129_120751.jpg
 
Top