WTS: Muka awak cantik tapi banyak sangat tahi lalat, kutil atau ketuat? Mari sini...

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
Product REMOVA100

Produk riadah membuang tahi lalat, ketuat, kutil dan lain-lain dengan sendiri (D.I.Y) bagi menambah kecantikan dan keyakinan diri

Remova100 diadun dari botani, rempah ratus dan herba nusantara seperti pokok lipan, pokok gajus, bunga lawang, , bunga cengkih, kayu manis, sireh, serai, jerangau, lengkuas dan lain-lain.

Berat : 2g
HARGA PASARAN: RM45.00 termasuk pos, jika guna atm machine pun boleh bank in. Ada customer dari cg juga buat mcm ni dan inform sy tarikh dan time, jika guna online transaction boleh pm atau watsap sy utk no.akaun bank. Tqvm



Cara pakai: Guris secara perlahan tahi lalat utk mencalarkannya sahaja, kemudian apply ubat ini atasnya, dalam masa seminggu boleh luruh, jika tidak apply sekali lagi.





Rujukan keratan akhbar dibawah. ;)



Buatan rumah / Homemade product

Dibuat dan diedarkan oleh:
Usahawanita100 Enterprise


Untuk keterangan lanjut, pesanan dan pertanyaan, sila hubungi MIECS pm sy atau watsap 013528725sembilan. tq
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
nak tanya ni..bila kita tores tahi lalat tu, tak berdarah ke nanti? rasa seram je pulak..
Silap faham tu bro. Hehe. Sy tulis guris bukan toreh. Maksudnya dgn guna pencungkil gigi jenis kayu yg akan diberikan nnt letak krim tu atas tahi lalat secara gurisan agar krim tu terletak elok pada atas tahi lalat dan xjatuh ke atas kulit muka. Harap maklum, soalan bagus terima kasih kerana bertanya. :)
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
Thread kat wc sunyi daa...hehe. Kalu kat carigold berdesup org pm dan order. Id sy miecs juga. Lebih 50pcs terjual disana, sini mungkin kurang pelawat ke website kot. Hehe

Admin shuth kalau bro buat sesuatu utk tingkatkan traffic diforum ni tentu lg meriah disini. Cth bagi free je thread org nk berniaga disini dan bila org taip wangcyber.com terus ke forum active post. Mudahkan pengguna. Cdgn saje ni. :)
 

markaragnos

freshman
Joined
Jan 25, 2007
Messages
779
Points
16
Thread kat wc sunyi daa...hehe. Kalu kat carigold berdesup org pm dan order. Id sy miecs juga. Lebih 50pcs terjual disana, sini mungkin kurang pelawat ke website kot. Hehe

Admin shuth kalau bro buat sesuatu utk tingkatkan traffic diforum ni tentu lg meriah disini. Cth bagi free je thread org nk berniaga disini dan bila org taip wangcyber.com terus ke forum active post. Mudahkan pengguna. Cdgn saje ni. :)

Entahlah.......
 
Top