WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,046
Points
48
TT. Macam mana dengan pakej ni sekarang? Dah ok ke tak ni?
Sorrylah, die tak akan refund. We know your not Maxis, but your promoting this service to us. You should take some responsible. sy guna 4 bulan je full unlimited..lepas tue hampeh,.. bukan ape..rasa tertipu sebab no point bayar sim card untuk use 4 month je.. patutnyaTT take some responsibility. I want my money back for registration new service that all. If not you prorate dgn setahun. refund back berape sepatutnya. Jgn fikir keuntungan sendiri je. We never respect this kind of service.
 
  • Like
Reactions: mat
Joined
Nov 21, 2012
Messages
1,288
Points
0
Sorrylah, die tak akan refund. We know your not Maxis, but your promoting this service to us. You should take some responsible. sy guna 4 bulan je full unlimited..lepas tue hampeh,.. bukan ape..rasa tertipu sebab no point bayar sim card untuk use 4 month je.. patutnyaTT take some responsibility. I want my money back for registration new service that all. If not you prorate dgn setahun. refund back berape sepatutnya. Jgn fikir keuntungan sendiri je. We never respect this kind of service.
Bayar sikit Tapi nak guna banyak ? Logic tak ? Skrg saya kira u Dah Pakai 30gb x 4 month. : 120Gb
U rasa barapa u kena bayar ? Maxis offer rm50 : 5Gb quota . 120GB QUOTA : rm1200
Ada rugi tak ? Sila guna calculate
 
Top