WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

vlogin

freshman
Joined
Jan 1, 2013
Messages
107
Points
0
View attachment speedtest.jpg

kali nie aku gune modem mifi 20 mbps di lokasi yg sama iaitu rumah aku... rumah aku di pinggir bandaraya alor setar, line kt sini x berape bagus... adik ipar aku test kat area pekan pakai modem LTE speed dia cecah 43 mbps...
 
Last edited:
Joined
Nov 21, 2012
Messages
1,288
Points
0
unlimited ke x, aku x tau la, tp start hari yg diorang refresh balik kuota aku (24hb tetiap bulan) sampai hari nie kuota aku x abis2.. aku ni bole kire heavy downloader gak, hari2 aku download mesti lebih dr 2 gb minimum,,...

Wa , 1 hari 2gb . Betul2 Heavy user
 
Joined
Nov 21, 2012
Messages
1,288
Points
0
Hari RAYA promotion~~ fast. Fast. Fast !!!


HARI RAYA PROMOTION!!
Unlimited Package + Phone Y300 : total RM368 only!!!
Maxis Unlimited Quota Package Register Fee RM168 sahaja!! T&c apply***
Blackberry Z10 -RM1200 only
HTC one XL 4G LTE phone - RM650 only !!
 

vlogin

freshman
Joined
Jan 1, 2013
Messages
107
Points
0
lg satu pd 24/7 lepas bile aku on je aku dpt sms dr maxis yg berbunyi:

RM0. Subscribed Plan: Monthly Unlimited plan. Your limit is now refreshed: 30,720 MB. Current usage: 0 MB. Balance: 30,720 MB. Your plan renewal date: 00:00:00 24-08-2013. T&C's apply.

tp rasenye aku gune lebih dah, tp speed x kurang, d/load ttp laju, cume2 ade mase2 menyakitkan hati gak la, tp bese la, mase gune prepaid dulu pun mcm tu gak, ade ari2 tertentu line maxis nie menyakitkan ati... same gak mcm streamyx...
 
Joined
Nov 21, 2012
Messages
1,288
Points
0
Hari RAYA promotion~~ fast. Fast. Fast !!!


HARI RAYA PROMOTION!!
Unlimited Package + Phone Y300 : total RM368 only!!!
Maxis Unlimited Quota Package Register Fee RM168 sahaja!! T&c apply***
Blackberry Z10 -RM1200 only
HTC one XL 4G LTE phone - RM650 only !!
 
Joined
Nov 21, 2012
Messages
1,288
Points
0
Hari RAYA promotion~~ fast. Fast. Fast !!!


HARI RAYA PROMOTION!!
Unlimited Package + Phone Y300 : total RM368 only!!!
Maxis Unlimited Quota Package Register Fee RM168 sahaja!! T&c apply***
Blackberry Z10 -RM1200 only
HTC one XL 4G LTE phone - RM650 only !!


This post has been edited by [email protected]: Yesterday, 09:30 PM
 

malaun

freshman
Joined
Jul 28, 2013
Messages
6
Points
0
Aku problem x setter lg,dari mula reg sampai ari ni xleh internet,puas usaha,col 123,g cntr semo xleh buat,,last2 aku col tuan wakau,,simple je dia jawap, serah problem tu kat dia,dia buat selesai,aku cuma tgu siap je,apa yg aku syok TIADA BAYARAN tambahan dikenakan termasuklah sim adapter pun dia nk bg tanpa bayran,,kes aku blh selesai kena pakai nano sim je,bg sape2 yg nk reg dgn wakau,sila lah,jgn ragu2,ini olang tala lepas tgn pnya,col je mesti jwp,msj je mesti reply,siang je la,malam aku xtau la plk,hehe,dia plk col aku tnya problem dah setter ke x?aku arap esk problem aku bleh setter,mana blh tahan,nak buka fb pun kena pinjam org pnya.
 

abdfatah

Senior
Joined
May 22, 2007
Messages
6,690
Points
38
Aku problem x setter lg,dari mula reg sampai ari ni xleh internet,puas usaha,col 123,g cntr semo xleh buat,,last2 aku col tuan wakau,,simple je dia jawap, serah problem tu kat dia,dia buat selesai,aku cuma tgu siap je,apa yg aku syok TIADA BAYARAN tambahan dikenakan termasuklah sim adapter pun dia nk bg tanpa bayran,,kes aku blh selesai kena pakai nano sim je,bg sape2 yg nk reg dgn wakau,sila lah,jgn ragu2,ini olang tala lepas tgn pnya,col je mesti jwp,msj je mesti reply,siang je la,malam aku xtau la plk,hehe,dia plk col aku tnya problem dah setter ke x?aku arap esk problem aku bleh setter,mana blh tahan,nak buka fb pun kena pinjam org pnya.

hahhh tu dio testimoni mantap punyaaa...
 
Joined
Nov 21, 2012
Messages
1,288
Points
0
Aku problem x setter lg,dari mula reg sampai ari ni xleh internet,puas usaha,col 123,g cntr semo xleh buat,,last2 aku col tuan wakau,,simple je dia jawap, serah problem tu kat dia,dia buat selesai,aku cuma tgu siap je,apa yg aku syok TIADA BAYARAN tambahan dikenakan termasuklah sim adapter pun dia nk bg tanpa bayran,,kes aku blh selesai kena pakai nano sim je,bg sape2 yg nk reg dgn wakau,sila lah,jgn ragu2,ini olang tala lepas tgn pnya,col je mesti jwp,msj je mesti reply,siang je la,malam aku xtau la plk,hehe,dia plk col aku tnya problem dah setter ke x?aku arap esk problem aku bleh setter,mana blh tahan,nak buka fb pun kena pinjam org pnya.

Boss , hari ni akan pos sim baru bagi you.
 
Joined
Nov 21, 2012
Messages
1,288
Points
0
Hari RAYA promotion~~ fast. Fast. Fast !!!


HARI RAYA PROMOTION!!
Unlimited Package + Phone Y300 : total RM368 only!!!
Maxis Unlimited Quota Package Register Fee RM168 sahaja!! T&c apply***
Blackberry Z10 -RM1200 only
HTC one XL 4G LTE phone - RM650 only !!
 
Joined
Nov 21, 2012
Messages
1,288
Points
0
Hari RAYA promotion~~ fast. Fast. Fast !!!


HARI RAYA PROMOTION!!
Unlimited Package + Phone Y300 : total RM368 only!!!
Maxis Unlimited Quota Package Register Fee RM168 sahaja!! T&c apply***
Blackberry Z10 -RM1200 only
HTC one XL 4G LTE phone - RM650 only !!
 
Top