WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

Joined
Nov 21, 2012
Messages
1,288
Points
0
Register + Sim Card + Activation + Phone Huawei Y300 = RM368.00 Only ( Harga Promotion!! )
Contract 2 Tahan - Huawei Y300
Setiap Bulan RM68 + 6% Govt tex sahaja.
Speed : Speed Up To 42Mbps (Speed nak tgk tempat)-Support 4G LTE
Maxis Super Value Data Plan 30GB Quota

Check your coverage here---http://www.maxis.com.my/home/broadband/network_coverage.asp


--Package Rm68 ni boleh buat panggilan--
Call Rate : -
Maxis to Maxis : 10 sen
Maxis to other : 20 sen

SMS Rate : -
Maxis to Maxis : 5 sen
Maxis to other : 15 sen

*** Package ni Contract Dgn MURAH Huawei Y300 !! Cepat !! Stock Limit !! ***


How To Do It ? ?
1) Pastikan anda tak ada Blacklist kat semuan Telco.
2) Anda boleh Scan / guna phone angkat phota IC e-mail bagi saya.
Mesti nak jelas.
3) Tak perlu Deposit , Bila i dapat SIM awak , i akan SMS anda untuk COD Klang Valley/ Pos .
4) Out of Klang Valley mesti nak bayar Balance baru i pos.
5) Ini adalah CONTRACT PACKAGE
6) Account register atas IC anda.
7) Service ini register Postpaid shhaja.
8) Processing dalam 2 Minggu

-- Pertanyaan Sila email kepada saya : --
[email protected]

-- My Location : --
Klang Bukit Tinggi / Shah Alam Seksyes 7


View attachment hNkFSNC.jpg

Customer Feedback :--
hurm, saya salah seorang yg pakai pakej unlimited maxis ni, tapi dari dealer lain dari LYN. memang dapat akaun maxis & sim card legit. Cek dalam control panel Maxis pun dia tunjuk "unlimited". Pakai pun memang unlimited. Just kena cari dealer yang boleh offer benda ni lah :)
Superb services. SimCard dah sampai Thanks TT.

p.s - tapi belum aktivate lagi hari khamis katanya. Harap-2 pakej ni betul-2 unlimited bandwidth data... kalo tak, aku report polis. haha :)
still waiting for mine.. yuhuuu
saya dah dapat tapi belom aktif hehehe
@[email protected]
Service Superb... Recommended Seller!
sya sudah pakai sebulan..
setakat ni ok lagi..
CUMA
penat nak clear data limit sbb sllu lebih limit 3gb. haha!
skrg sya dh tukar limit ke 30gb. dh xperlu clear limit lagi!
hahaha!

pm sya kalau ada sebarang keraguan!
:D
finally my sim is activated :) good seller [email protected] .....thank you for M.Y.A sebab rekemen kat saye :)
Hi,

My line already activated and this is really unlimited data plan.
Check the status via *136*9# and receive this message.
5 stars seller. :-bd

View attachment 12232
order je....aq da 4 bulan pakai.... unlimited bhai :)
I really don't know what to said about you fren! I keep disturb you all the time during your holiday and you never frustrated to reply every email with kind assistant and support. I actually worry you - "FAKE" because those Maxis ppl said no such "Account" for UNLIMITED :)!! but once you back from holiday and push the Maxis Registration - I get ACTIVATED!!

Attach here are the speed I get and the Maxis USSD. Hope this package can help others ppl like me via mobile move and need unlimited dataline.

Thanks & Appreciated your kind help
View attachment 12502View attachment 12503
Ini adalah speed yang dapat hari ini dimana kepuasaan masih lagi "best" berbanding pada waktu malam :( malam slow sikit sebab dalam 1 - 2MB je. Macam mane member yang lain yang dah ambil package ini?View attachment 12508
after I use 9 device together the speed reduce from 5MB to 1.3MB :( If everything ok, I will take another 1 to replace my house streamyx :) per month RM 140 - 68 = RM 72 (SAVE me a lot)

if use 1 year I can buy another mini ipad :)
Kebiasaannya berapa lama ambil masa untuk active? Simcard dah dapat. Cuma tak active je.
:) Sim activated. Speed Memang mantap.
Thank tt thank maxis. Hurry hurry
Bill pertama dah keluar. Memang - RM 68. Speed masih best w/pun penggunaan lebih daripada 20GB, kadang2 di setengah tempat tu memang speed TERUK :) Overall, BEST GILER untuk unlimited. Salam semua dan pandangan saya untuk package ini. Bulan ini dalah bulan ke-2 penggunaan sim unlimited. Thanks to W2kau
sim dah smpai,tungu nk activate je ni..dah lama mencari mxs unlimited akhirnya jumpa kat sini.terbaik..tq:)
Unlimited yang macam ni la yg sy mahu cari..:D
mcm mane nak check balance?
Name:
Number: Maxis
Content:
RM0. Subscribed Plan: Monthly Unlimited plan. Your limit is now refreshed: 30,720 MB. Current usage: 0 MB. Balance: 30,720 MB. Your plan renewal date: 00:00:00 24-08-2013. T&C's apply.
Time: 24/07/2013 08:06:17
punye la byk kuota sampai sekarang dah x tau nak d/load ape dah.....
hari ni x tauu nak download ape dah, seme yg best dah d/load...
saya punya bila blh dpt,,x sabo dah, mau dwload smpai lebam.. hehe[/QUOT
 
Last edited:

farhansyah

Newbie
Joined
Dec 11, 2011
Messages
227
Points
0
hurm, saya salah seorang yg pakai pakej unlimited maxis ni, tapi dari dealer lain dari LYN. memang dapat akaun maxis & sim card legit. Cek dalam control panel Maxis pun dia tunjuk "unlimited". Pakai pun memang unlimited. Just kena cari dealer yang boleh offer benda ni lah :)
 
Top