(wts) Dvd Kursus Belajar Komputer.Testimoni terbaik

Joined
Nov 29, 2007
Messages
1,757
Likes
0
Points
36
Offline
#1
Kursus Komputer
Belajar Komputer di mana jua, bila - bila masa...

Pakej yang ditawarkan:

kursus antivirus.jpg kursus internet.jpg kursus microsoft word lanjutan.jpg kursus microsoft word.jpg kursus multimedia.jpg

Senarai Kursus

Kursus Internet ---------------------------Klik untuk huraian kursus
Kursus Microsoft Word---------------------Klik untuk huraian kursus
Kursus Microsoft Word Lanjutan------------Klik untuk huraian kursus
Kursus Multimedia Digital Video dan Audio---Klik untuk huraian kursus
Kursus Pembasmian Virus dan Spyware-----Klik untuk huraian kursus
Kursus Pengetahuan IT--------------------Klik untuk huraian kursus


RESERVE
RESERVE
RESERVE
RESERVE
 
Joined
Jul 11, 2011
Messages
82
Likes
0
Points
0
Offline
#2
Bro sy ada 2 komen je:
1. Bro punya website tu boleh improve lagi tu. Skang ni tengok kat description produk tu, monotone je...susah nk scan maklumat.
2. Favicon Blogger tu tukarlah kepada yg lain.

Ke belum siap lagi website tu? Sbb bila klik register, tak de apa maklumat yg membantu.
 
Joined
Nov 29, 2007
Messages
1,757
Likes
0
Points
36
Offline
#3
Saya tidak mahir untuk membuat website so just gune medium blogspot.Saya merupakan agen jualan bagi produk tersebut yang kebanyakan promosi dibuat melalui media cetak.

Untuk sesiapa yang berminat untuk mendapatkan DVD Belajar Komputer tersebut boleh pm saya atau email saya seperti yang terdapat dalam website.
 
Top