[WTH] Designer Untuk Minisite, Cover & Layout CD

AmirulFaisyal

Senior
Joined
May 22, 2006
Messages
581
Points
18
Assalamualaikum,

Saya mencari designer yang mempunyai kekosongan masa &
tak mempunyai apa2 workload untuk design-kan perkara2 di bawah :

1. Minisite;

2. Banner (untuk affiliate) ;
Saiz banner - 125x125, 468x60, 120x600

3. Layout & CD (ini betul2 cd punya, bukan virtual).

Sesiapa yang berminat boleh PM saya dengan maklumat berikut :

Nama :
URL (jika ada) :
Masa turnaround :
Est. quotation :

Ada apa2 pertanyaan boleh maklumkan saya di thread ini.

Terima kasih,
Amirul Faisyal
 
Last edited:

AmirulFaisyal

Senior
Joined
May 22, 2006
Messages
581
Points
18
aku bley buat.just bagi jer tema dan perkataan nak letak.kalau nak letak gambar ckp jer.Pm jer
PM saya maklumat ni :

Nama :
URL (jika ada) :
Masa turnaround :
Est. quotation :

Dan kalau confirm saya akan hantar emel dengan details
berkenaan design semua,
 

AmirulFaisyal

Senior
Joined
May 22, 2006
Messages
581
Points
18
Terima kasih kepada semua yang dah PM saya, terima
kasih banyak2. Saya dah dapat designer tersebut dan
thread ni boleh diabaikan.
 
Top