[WTH]Custom Theme Wordpress Designer Need

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
Aku perlukan theme wordpress utk projek akan dtg.Aku akan bagi template contoh untuk wordpress theme tu.Theme mmg simple giler ... aku bayar RM40. hehe ...

Theme mmg simple nie.Sapa nak tgk contoh template boleh PM aku.

Kalu kerja memuaskan mungkin aku bayar lebih.
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
coding template .. aku bg url site yg aku nk buat.
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
Takde ke sape2 yg berminat? Tawaran masih dibuka .. kalu yang pandai tu tak sampai 2 jam dah siap kot.Hehe :D
 

Uduit

Newbie
Joined
Jun 27, 2009
Messages
534
Points
0
kalo ada lebih wang beli jer artisteer software,bikin wp nyer theme sendiri,takper apa apa kemahiran pun.
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
kalo ada lebih wang beli jer artisteer software,bikin wp nyer theme sendiri,takper apa apa kemahiran pun.

huhu .. ader software ... tengkiu uduit.
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
Closed ... Dah ader coder yg berminat.Thanks to all reply.
 
Top