[WTB] Pakej Lengkap Produk Digital [All In One] - Sebut Harga Anda!!

Cikgu Cinta

Newbie
Joined
Aug 17, 2011
Messages
455
Points
0


Salam Warga WC,

Saya mencari individu yang mampu :

  1. Mengkaji Niche Yang Berkaitan Samada Berkenaan Kerjaya/Kesihatan/Hubungan/Kewangan/Buat Duit
  2. Menghasilkan Ebook Utama Berkenaan Dengan Niche Yang Dipilih
  3. Menghasilkan 3 Report Berkenaan Dengan Niche Berkenaan
  4. Menghasilkan Newsletter (10 Newsletter)
  5. Menghasilkan Minisite + Ecover + Banner Yang Cun
  6. Menghasilkan Salesletter Yang Mencairkan Prospek
  7. Beli dan Upload ke Domain dan Webhosting
  8. Setting Affiliate
  9. Setting Facebook Ads dan Google Ads
  10. Setting Akaun Aweber
  11. Dan, Mampu Memberi Bantuan Apabila Diperlukan.


Sekiranya anda mampu memberikan semua perkhidmatan di atas, sila PM saya dengan kadar segera.

Saya nak tahu lebih lanjut sebut harga sekiranya saya dapat outsource perkara-perkara di atas.

Ikhlas


Cikgu Cinta
http://facebook.com/cikgucinta
http://wangianpemikat.com/
 

ezord

Newbie
Joined
Jul 3, 2009
Messages
539
Points
16
perghh..ni dah nak pakej lengkap seorang IM ni..
cuma kalau dia fail bab marketing je lah boleh gunakan kepakaran cikgu cinta nih.. cepat2..siapa mauu...
 

Syafiq2020

freshman
Joined
Feb 23, 2012
Messages
62
Points
0
Bro, daripada 13 senarai yang bro tulis saya cuma boleh penuhi tiga perkara sahaja. Tapi tiga perkara ini ialah tugasan paling sukar. Yang lagi lima tu kerja mudah, kalau nak upah orang dalam kos RM500-600 je. Beberapa bulan lepas saya telah siapkan satu set e-book yang mengandungi sebuah e-book utama dan 4 buah e-book sampingan. Ianya tentang bagaimana menjana wang/meningkatkan jualan e-book dengan menghasilkan cover e-book yang berkualiti dan kelihatan realistik seperti buku sebenar.

Termasuk dengan software yang dah dicrack. Installernya ada pada saya. E-book semua telah siap termasuk screenshot dan e-cover resolusi tinggi. Yang menjadi masalah saya tiada modal nak upah orang buat minisite, banner, pasang sistem affiliate dan sebagainya untuk memulakan jualan. E-book ini memang ada niche. Saya boleh buat surat jualan, FTP dan minisite, tapi newsletter, affiliate, borang pembayaran kena upah orang buat. Mungkin modal lebih kurang RM300-400 sahaja.

Kalau bro nak JV dengan saya pun boleh. Harga pakej lengkap RM100. Untung 50-50. Bro cuma perlu sedia sedikit modal supaya produk ini boleh mulakan penjualannya. Modal ini akan digunakan untuk upah orang design header dan footer minisite, pasang sistem affiliate, banner, borang pembayaran dan sebagainya. Tempoh siap 1-2 minggu sahaja. Boleh berjumpa kalau nak tengok pakej e-book tersebut.

Kalau bro taknak JV pun takpe, saya boleh jual pakej e-book tersebut tapi dgn harga tinggi. Yang lain-lain bro boleh upah orang dlm RM500-600 sahaja.

Syafiq, KL
 
Last edited:
Top