WTB- Online Webstore dgn Facebook plugin

rem58

freshman
Joined
Jul 11, 2008
Messages
26
Points
1
Salam 1 Malaysia.

Saya Akram, ingin mencari online webstore developer pada harga berpatutan. Bajet dalam RMX00. Produk tak banyak, below 100 pcs,jual tshirt online. Nak integrate FB fanpage skali.. Offer saya please.. TQ :)


Terima kaseh.
 

fly2high

Senior
Joined
Aug 19, 2009
Messages
528
Points
18
wooo. ade bisnes t-shirt.. nice. :D
 

rem58

freshman
Joined
Jul 11, 2008
Messages
26
Points
1
ada few offers,tapi sorang ni namadia Hadi,RM600 total..tapi dia nak buat dulu bayar kemudian..thanks yg offer kat saya.. Kalau ada bisnesman ,terutama dari Ipoh Perak nak JV-B2B,bole roger saya. saya ada mesin DTG Printer, buat printing tshirt sendiri, market worldwide..
 

fly2high

Senior
Joined
Aug 19, 2009
Messages
528
Points
18
ada few offers,tapi sorang ni namadia Hadi,RM600 total..tapi dia nak buat dulu bayar kemudian..thanks yg offer kat saya.. Kalau ada bisnesman ,terutama dari Ipoh Perak nak JV-B2B,bole roger saya. saya ada mesin DTG Printer, buat printing tshirt sendiri, market worldwide..
wao. cam menarik biz tshirt printing.. paling cikai leh aku buat baju team bola, company ka.. tapi area shah alam.. jaoh no nak pergi... nanti ku pikir2 kan. D:
 

arnabkacak

freshman
Joined
Jan 13, 2009
Messages
222
Points
18
Salam 1 Malaysia.

Saya Akram, ingin mencari online webstore developer pada harga berpatutan. Bajet dalam RMX00. Produk tak banyak, below 100 pcs,jual tshirt online. Nak integrate FB fanpage skali.. Offer saya please.. TQ :)


Terima kaseh.
boleh dipertimbangkan...
 

rem58

freshman
Joined
Jul 11, 2008
Messages
26
Points
1
wao. cam menarik biz tshirt printing.. paling cikai leh aku buat baju team bola, company ka.. tapi area shah alam.. jaoh no nak pergi... nanti ku pikir2 kan. D:
bereh bro.. zaman skarang nak bisnes tanpa sempadan, courier service mudah saja, cepat.. yerp, banyak yg buat team bola, atau kelab atau event2..sbab utk custom setiap helai baju, mmg berbaloi harga.. pakai heatpress biasala nanti boleh tanggal..
 
Top