WTB Iklan/Sewa FB Page

Joined
Dec 22, 2014
Messages
87
Likes
0
Points
6
Offline
#1
Salam warga WC,

Saya sedang mencari sesiapa yg ada fb page dan
boleh iklankan 1 post kat page tu.
Niche tak kisah pun.

Sila pm or reply kat thread sini seperti berikut :

FB Page URL :
Jumlah Like :
Harga untuk 1 Post:


Terima kasih :D
 
Joined
Dec 22, 2014
Messages
87
Likes
0
Points
6
Offline
#3
Berapa anggaran yang tuan mahukan?
Anggaran like atau macam mana tu tuan?
Kalau like, saya pun tak kisah berapa.

Kalau harga macam berbaloi,
in sha Allah saya akan beli.

Tuan Muaz ada offer ?
 
Joined
Dec 22, 2014
Messages
87
Likes
0
Points
6
Offline
#4
Bump.
Ada warga WC yang masih buat sewa/iklan FB page?

Jika ada, mohon reply di thread ni ye.

Terima kasih :D
 
Top