WTB : ebookpro

Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
#1
Salam,

Saya sedang mencari software ebookpro.
Dah survey harga $USD197.

Ada agen affiliate ke?

Kalau ada boleh PM, best deal.
 
Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
#2
Takde ke orang lain selain Shuth yang pakai ebookpro ni.
Semalam contact Shuth dia punya link affiliate tak boleh pakai pulak..
 
Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
#4
maaf tanya bro, ebookpro lagi power & mudah pakai dari ewriterpro ke?

ewriter lg murah & bro bleh jimat $$$
Yup.. ebookpro ni untuk security ebook. Software ni guna untuk install ebook dlm pc, ada code number user.
Format ebook .exe

ewriterpro dah ada.
 
Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
#7
Yess. siap juga ebook dalam version ebookpro .exe.
Sesape nak beli ebookpro boleh PM aku. Special rebet.
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#8
rase dalam pakej lengkap plr ade software nie... nanti nak usha... rase mcm pernah tgk nie.. ramai yang cari yerk... siap korang...
 
Joined
Jun 28, 2009
Messages
1,121
Likes
0
Points
38
Offline
#9
ebook pro memang canggih lagi, boleh kawal orang yang baca buku kita... bila tahu dia edarkan pada org lain, dengan satu klik (bukan skali klik je la) dah boleh off daripada dia boleh access lagi ebook tu...
 
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,685
Likes
3
Points
38
Offline
#10
rase dalam pakej lengkap plr ade software nie... nanti nak usha... rase mcm pernah tgk nie.. ramai yang cari yerk... siap korang...
Imabiz,rasanya version lain kot kalau dalam PLR produk mana2. Tapi kalau memang betul ada PM saya immediately ASAP ya!
 
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,730
Likes
1
Points
38
Offline
#11
yup... mungkin version lain... nanti imabiz cube belek2..sebab dah takjumpe lak.. hehe.. byk sgt produk la.. 500 lebih....
 
Joined
Jun 8, 2008
Messages
833
Likes
0
Points
16
Offline
#13
ebook pro memang canggih lagi, boleh kawal orang yang baca buku kita... bila tahu dia edarkan pada org lain, dengan satu klik (bukan skali klik je la) dah boleh off daripada dia boleh access lagi ebook tu...
Betul tu bro berbaloi-baloi..

PS : Minimum payout agen $166.
 
Top