WPMalaysia.com - Belajar Wordpress Dengan Percuma

Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Likes
0
Points
0
Offline
#1
salam semua. hi. :D

klik site ni: http://www.wpmalaysia.com/

godek2 bookmark, saya baru dapat link tu tadi. ke... korang baru tahu? ada member2 WC di forum sana? amacam? ada komen?

blog dia dah nampak macam lama dah tak update. cuma kat forum tu saja yang ada post2 baru.

mamat a cakap: bayar beli ebook mahal sana-sini tapi tak jadi-jadi blog aku!

mamat b cakap: belajar aje percuma kat sini!
quote daripada banner kat sana. yang lead ke forumnya... :D
 

spycat

freshman
Joined
Feb 11, 2009
Messages
908
Likes
0
Points
16
Age
30
Offline
#2
aku ahli forum 2 jugak..
skrg aku tgh nk blajar wp design..
 

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,680
Likes
19
Points
38
Age
44
Offline
#5
ni bukan blog mysticmind ker? Rasanya dia ada wujudkan satu komuniti wordpress 2 3 tahun lepas.
 
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Likes
0
Points
0
Offline
#9
ye la... yang aku tak tau... adakah blog tu kepunyaan Myticmind sorang ke... atau sama2 dengan team dia... huhuhu... :D kan betul... aku tak tau... aku tak godek2 lagi.

p/s: ko tak gi sana lagi ke bro? kalau dah gi, memang akan nampak list team dia... :D
 
Joined
Feb 17, 2007
Messages
1,619
Likes
2
Points
38
Age
29
Offline
#14
tak silap memang yang mysticmind punye.entah kemana menghilang
dia neh - sibuk kot. i also member kat sana
 
Joined
May 31, 2006
Messages
2,064
Likes
5
Points
38
Offline
#15
hehehe..baru jerk pi kuar minum dengan dia hari tu..lepak2 sambil makan satay :)

Insya-allah ada beberapa plan yang akan kami usahakan untuk forum tu. Mungkin semasa pose ni time akan dilebihkan untuk forum tersebut. :)
 
Joined
May 4, 2009
Messages
659
Likes
3
Points
18
Offline
#17
salam...
saya mintak tolong pada sapa2 yg sudi untuk repair webpage saya...
tolong x 3...

saya pun dh post kat WPM...so, heharap bleh bantu...

ari tu sy ada mintak tlg mizie81...tapi masalah sama berulang...sy pun xdpt contect mizie ni...so, nk pakai webpage urgent ni...
 
Top