WPMalaysia.com - Belajar Wordpress Dengan Percuma

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
salam semua. hi. :D

klik site ni: http://www.wpmalaysia.com/

godek2 bookmark, saya baru dapat link tu tadi. ke... korang baru tahu? ada member2 WC di forum sana? amacam? ada komen?

blog dia dah nampak macam lama dah tak update. cuma kat forum tu saja yang ada post2 baru.

mamat a cakap: bayar beli ebook mahal sana-sini tapi tak jadi-jadi blog aku!

mamat b cakap: belajar aje percuma kat sini!
quote daripada banner kat sana. yang lead ke forumnya... :D
 

spycat

freshman
Joined
Feb 11, 2009
Messages
918
Points
16
Age
30
aku ahli forum 2 jugak..
skrg aku tgh nk blajar wp design..
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
Aku pun nk join gak la. Masih belajar dlm wordpress ni.
 

alang

SZAB Network
Super Senior
Joined
May 24, 2006
Messages
1,716
Points
38
Age
44
ni bukan blog mysticmind ker? Rasanya dia ada wujudkan satu komuniti wordpress 2 3 tahun lepas.
 

Andy Hakeem

freshman
Joined
Jul 17, 2009
Messages
64
Points
0
yerp..mysticmind pnyer la ni..
tp xtau la still idup ke x tu..nmpak cam post lame2 jah :D
 

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
blog tu tak tau la Myticmind punya ke tak... tak godek2 lagi. tapi WPMalaysia.com ni memang ada team. Catzer (ada yang kenal ni... heheheh... :D), Myticmind a.k.a. Nizam Ahamad (blog ni memang ada update terkini dia) dan Sham Razi. :D
 

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
ye la... yang aku tak tau... adakah blog tu kepunyaan Myticmind sorang ke... atau sama2 dengan team dia... huhuhu... :D kan betul... aku tak tau... aku tak godek2 lagi.

p/s: ko tak gi sana lagi ke bro? kalau dah gi, memang akan nampak list team dia... :D
 

ramzy0

Senior
Joined
Feb 17, 2007
Messages
1,642
Points
38
Age
30
tak silap memang yang mysticmind punye.entah kemana menghilang
dia neh - sibuk kot. i also member kat sana
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
hehehe..baru jerk pi kuar minum dengan dia hari tu..lepak2 sambil makan satay :)

Insya-allah ada beberapa plan yang akan kami usahakan untuk forum tu. Mungkin semasa pose ni time akan dilebihkan untuk forum tersebut. :)
 

fathaz

Newbie
Joined
Oct 4, 2008
Messages
925
Points
16
Age
35
wah.. minat2 nak blaja wat themes wp nih
 

alamniaga

Senior
Joined
May 4, 2009
Messages
674
Points
18
salam...
saya mintak tolong pada sapa2 yg sudi untuk repair webpage saya...
tolong x 3...

saya pun dh post kat WPM...so, heharap bleh bantu...

ari tu sy ada mintak tlg mizie81...tapi masalah sama berulang...sy pun xdpt contect mizie ni...so, nk pakai webpage urgent ni...
 
Top