WP SEO Automatik : Pra Pelancaran - PERCUMA Lesen Developer

uncleazhar

freshman
Joined
Jul 29, 2009
Messages
175
Points
0
Salam Tuan,

Saya nak satu... adalah tak... kalau ada booking yer...baru tau ni....RK produk mesti baik punyer...
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
Ok, cek PM !
ok Tuan,

Dah subscribe melalui FB. Product terbaik lah
Kepada yang belum dapatkan plugin ni lagi, sekarang ni, saya ada buat sales.
Sales sampai 14 September 2012.

Untuk dapatkan diskaun plugin ni, boleh lawati http://fb.my/KuponRK

Terima kasih;
RK
 

KuMusafir

Newbie
Joined
Apr 8, 2011
Messages
134
Points
16
nak tau, ape yg software ni bersihkan kat web wordpress kita?
takkan bersihkan saja2 je kot..
mesti bersihkan something kan..
error link ker, no follow link ker, spam comment ker n so on..
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
er.... software ni tak bersihkan apa-apa kot.

nak tau, ape yg software ni bersihkan kat web wordpress kita?
takkan bersihkan saja2 je kot..
mesti bersihkan something kan..
error link ker, no follow link ker, spam comment ker n so on..
 
Top