"WP Robot" - Untuk AutoBlog English Jer ker?

Joined
Jul 30, 2011
Messages
657
Likes
0
Points
16
Offline
#1
salam warga lama dan warga baru WC sekalian..

just nak tanya, mungkin ni saya baru terbuka hati nak tau pasal WP Robot ni. Bukan tak pernah dengar, pernah..cuma tak ambik pot sgt pasal plugin ni dulu. bukan apa, sbb mahal sgt harga dia..haha

So skrg ni dah ready nak tau pasal plugin ni. Dah buat research sana sini tapi still tak dpt jawapan yg pasti. Sebenarnya WP Robot ni macam mana ek?

Saya ada baca satu artikel, WP Robot ni digunakan untuk buat Autoblog. Boleh tak kalau kita buat autoblog bahasa melayu?
 
Joined
May 11, 2009
Messages
412
Likes
1
Points
0
Offline
#2
boleh kalo campaign dia pakai RSS... kalo nak murah boleh pakai robohits.$197 jer lesen dia.. Baru launch april hari tu...macam wp robot cuma lebih dia auto generate traffic..seo automatik...auto ping semuanya auto...tak perlu lagi SEO..
 
Last edited:
Joined
Jul 30, 2011
Messages
657
Likes
0
Points
16
Offline
#3
boleh kalo campaign dia pakai RSS... kalo nak murah boleh pakai robohits.$197 jer lesen dia.. Baru launch april hari tu...macam wp robot cuma lebih dia auto generate traffic..seo automatik...auto ping semuanya auto...tak perlu lagi SEO..
maknanya lagi bagus dr WP Robot atau mcm mana?
 
Joined
May 11, 2009
Messages
412
Likes
1
Points
0
Offline
#4
maknanya lagi bagus dr WP Robot atau mcm mana?
saya rasa lagi bagus fungsinya tapi tak selamat macam kat google....3 website saya tak appear kat google walaupun diindex lebih 50 kali sehari...mungkin PENGUIN punya keje..banyak backlink yang dia generate/ping kot....robohits ni memang power tapi terlalu memaksa googlebot masuk untuk mengindex...

last2 saya terus tukar ke wp-robot balik...
 
Top