[WOW] Jana RM100 untuk setiap jualan dan Menangi Hadiah berjumlah RM28,500!

Rash

Super Senior
Joined
Jul 31, 2009
Messages
2,226
Likes
2
Points
38
Offline
#24
Bump thread - affiliates dah mula buat sales dengan rancak!
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#25
Perghh..memang RANCAK goyang cha cha laa...saper yg laju noohh tue buat sales mencanak nie...bagi aa tips sket..:)

p/s: Mungkin sebab takda nama susah org nak beli kot..atau sebab takde bonus cair agaknya...xkan nak bagi BONUS REBAT kot..mau kena rembat ngan tuan rash nanti..Takpe2 mungkin ada sales lepas game JDT masukkan safee sali agaknya nie.. :D

Bump thread - affiliates dah mula buat sales dengan rancak!
 
Joined
May 29, 2007
Messages
368
Likes
0
Points
18
Offline
#26
Perghh..memang RANCAK goyang cha cha laa...saper yg laju noohh tue buat sales mencanak nie...bagi aa tips sket..:)

p/s: Mungkin sebab takda nama susah org nak beli kot..atau sebab takde bonus cair agaknya...xkan nak bagi BONUS REBAT kot..mau kena rembat ngan tuan rash nanti..Takpe2 mungkin ada sales lepas game JDT masukkan safee sali agaknya nie.. :D
hahah takkan MrDisc dah serender?? :D
aff ni mmg mencabar skit. sbb harga dia mahal kot. mgkn sbb ada produk2 YT Adsense yg lbh murah keluaran mat2 salleh. sbb tu org berkira.

p.s: jgn cuba petik nama safee sali klu tak berani sokong JDT :D
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#27
Pepatah melayu ada berbunyi : smlm bunyi keluar oleh tabah syazwan bersama azman adnan ngan muslim ahmad ( sampai berbelit2 jek bunyi )

JANGAN BERUMAH DITEPI PANTAI KALAU TAKUT DILAMBUNG OMBAK.. :D (ker terbalik heh)
Saya serender sapa ada kisah bro...ramai lagi LIGAT promosi produk laku keras gila nie...sebab JARANG-JARANG masuk race affiliate tue yang tau tau cara nak SPLIT AFFILIATE lagi...hoho

Aaiii ada lagi produk murah YT Adsense pasaran mat salleh? tapi baca buku dengan personal 1-1 kat skype lain bro...tue harga mahal sbb tuan rash korbankan masa tido walaupon jam 3 pagi ooo... takkan orang mesia nak berkira gak?

p/s: Ehh sapa kata saya tak sokong JDT...saya nak beli tau jersey versi 2015 nie...tunggu member kipas susah mati JDT ( bukan B.O.S laa) turun stadium beli jek nie..dropship gak tue... :D

hahah takkan MrDisc dah serender?? :D
aff ni mmg mencabar skit. sbb harga dia mahal kot. mgkn sbb ada produk2 YT Adsense yg lbh murah keluaran mat2 salleh. sbb tu org berkira.

p.s: jgn cuba petik nama safee sali klu tak berani sokong JDT :D
 
Last edited:

Rash

Super Senior
Joined
Jul 31, 2009
Messages
2,226
Likes
2
Points
38
Offline
#28
Pepatah melayu ada berbunyi : smlm bunyi keluar oleh tabah syazwan bersama azman adnan ngan muslim ahmad ( sampai berbelit2 jek bunyi )



Saya serender sapa ada kisah bro...ramai lagi LIGAT promosi produk laku keras gila nie...sebab JARANG-JARANG masuk race affiliate tue yang tau tau cara nak SPLIT AFFILIATE lagi...hoho

Aaiii ada lagi produk murah YT Adsense pasaran mat salleh? tapi baca buku dengan personal 1-1 kat skype lain bro...tue harga mahal sbb tuan rash korbankan masa tido walaupon jam 3 pagi ooo... takkan orang mesia nak berkira gak?

p/s: Ehh sapa kata saya tak sokong JDT...saya nak beli tau jersey versi 2015 nie...tunggu member kipas susah mati JDT ( bukan B.O.S laa) turun stadium beli jek nie..dropship gak tue... :D

Terima kasih Mr Disc, betul kata bro..personal coaching + full support yang diberikan berbanding ebook banyak bezanya. Walaupun harga mungkin tinggi bagi segelintir tetapi harga PC ini antara paling murah kalau dibandingkan coaching yang ditawarkan oleh "mat salleh" di luar.

Mr Disc jangan give up, masih ada hampir sebulan untuk cabaran ini. Baru minggu pertama sahaja :)

Apa2 pun tq for your support untuk JV ini serta bola sepak tempatan kita :)
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#29
Mintak maap yer tuan rash kalo kata2 saya agak kasar bunyinya... Pandangan kecil saya ini pastinya tidak menggambarkan @ memperkecilkan coaching YT Adsense tuan nie... :)

Harga mmg satu isu juga tapi race affiliate itu pon sebenarnya ( nak banding time hot race aff 2009 - 2012 ) pada pengamatan saya sangat berbeza sebabnya dengan BONUS & HADIAH tak terkalah mcm nie mesti HOT laa post nie..skrg tgk mcm tak sama laa...( ker saya salah? )

Tp saya yakin coaching YT Adsense tuan rash ini luar biasa hasilnya..just kena follow n go through dgn baik sahaja. Semoga tuan rash dapat capai sasaran student coaching yang tuan rash cari ya!

p/s: Adat laa tn rash..dalam bolasepak tempatan pon ada yg tak suka dengan yg lain..yg suka JDT lain..yg suka Tok Gajah lain..yg suka Abg Polis lain..yang suka anak FELDA pon lain... Ini rumah Kita, Ini Forum Kita, WC Milik Semua... :D

Terima kasih Mr Disc, betul kata bro..personal coaching + full support yang diberikan berbanding ebook banyak bezanya. Walaupun harga mungkin tinggi bagi segelintir tetapi harga PC ini antara paling murah kalau dibandingkan coaching yang ditawarkan oleh "mat salleh" di luar.

Mr Disc jangan give up, masih ada hampir sebulan untuk cabaran ini. Baru minggu pertama sahaja :)

Apa2 pun tq for your support untuk JV ini serta bola sepak tempatan kita :)
 
Joined
May 29, 2007
Messages
368
Likes
0
Points
18
Offline
#30
hmmm online awal sy hari ni SEMPENA kemenangan JDT mlm tadi. hahah


Harga mmg satu isu juga tapi race affiliate itu pon sebenarnya ( nak banding time hot race aff 2009 - 2012 ) pada pengamatan saya sangat berbeza sebabnya dengan BONUS & HADIAH tak terkalah mcm nie mesti HOT laa post nie..skrg tgk mcm tak sama laa...( ker saya salah? )
MrDisc kena ingat skg ni 2015. tahun GST merangkap tahun sukan sea ;)

takpun nnti kita minta tuan Rash extend tempoh cabaran utk MrDisc, amcam? hahahh mesti boleh tu :D
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#31
Wahh.. padan kwn saya nampak mcm hepy jek kat warung tadi...JDT berjaya juga tumpaskan east benggal nie..dier cakap rahsia kejayaan bojan hodak semlm sebab bagi peluang safee sali beraksi di atas padang? betul ker? kalo betul sy harapkan tuah SYM bersama saya dalam race yt adsense ni laa.. :D

hmmm online awal sy hari ni SEMPENA kemenangan JDT mlm tadi. hahah


Hoho! kalo cenggitu kena extend laa kot...risau pikir pasal gst lagi lagi sebulan lebih nak on nie..harap2 tn rash dapat pertimbangkan laa yaa.. :)

p/s: bukan atas permintaan saya..tapi permintaan umum...hoho

MrDisc kena ingat skg ni 2015. tahun GST merangkap tahun sukan sea ;)

takpun nnti kita minta tuan Rash extend tempoh cabaran utk MrDisc, amcam? hahahh mesti boleh tu :D
 

Rash

Super Senior
Joined
Jul 31, 2009
Messages
2,226
Likes
2
Points
38
Offline
#32
Terima kasih En Disc, input yang baik :)

Cabaran saya sehingga 31hb March dan akan ditutup selepas itu kerana saya akan fokus untuk memperkembangkan ilmu Adsense + Youtube peserta yang telah sertai.
 
Joined
May 3, 2008
Messages
2,820
Likes
54
Points
48
Offline
#33
Oooo..ditutup sebelum start GST rupanya...nampak gayanya saya takde peluang laa nak merasa macintosh tue...

Takpe..takde rezeki lagi. Org lain ramai lagi bagus2 layak utk menang macintosh tue..:D

p/s: sampai 1 mac nie dah berapa ramai peserta baru yang sertai coaching tuan rash?

Terima kasih En Disc, input yang baik :)

Cabaran saya sehingga 31hb March dan akan ditutup selepas itu kerana saya akan fokus untuk memperkembangkan ilmu Adsense + Youtube peserta yang telah sertai.
 

Rash

Super Senior
Joined
Jul 31, 2009
Messages
2,226
Likes
2
Points
38
Offline
#34
Tq Mr Disc, mungkin lain kali boleh cuba untuk JV masa depan. Ramai juga :)
 
Top