work4lr betul ke tipu?

loppaz

freshman
Joined
Dec 16, 2011
Messages
24
Points
0
ada sesiapa yang tahu pasal work4lr ni?boleh share,sbb kitorang nak tau..is it scam or can be trusted?humm..
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
ada sesiapa yang tahu pasal work4lr ni?boleh share,sbb kitorang nak tau..is it scam or can be trusted?humm..

berdasarkan penerangan dalam website work4lr

Step 1
Pay your #1 user from the list below with 2$ of LibertyReserve. Make sure you click ‘Continue’ to fill our form. After your payment, you will be redirected to registration page.

Step 2
Fill the registration form with your Username, Email and Libertyreserve. You will be added to the list on the 5th position and the current user on 5th position will be moved one level up.

bunyinya kelihatan macam program 'derma menderma' yang menggunakan platform BSN suatu masa dulu. Cuma masa tu secara manual. Ada 5 nama, bank in ke penama pertama, lepas tu, anjakkan semua nama ke atas dan masukkan nama sendiri di no.5

pendapat saya.....abaikan program tersebut
 

loppaz

freshman
Joined
Dec 16, 2011
Messages
24
Points
0
terima kasih bg pendapat.
berdasarkan penerangan dalam website work4lr



bunyinya kelihatan macam program 'derma menderma' yang menggunakan platform BSN suatu masa dulu. Cuma masa tu secara manual. Ada 5 nama, bank in ke penama pertama, lepas tu, anjakkan semua nama ke atas dan masukkan nama sendiri di no.5

pendapat saya.....abaikan program tersebut
 

namingwho

Senior
Joined
Oct 14, 2012
Messages
680
Points
18
kira mnda nie cm bg duit kt org ats, org bwu join bg duit kt org ats t da g join dpt kt kta lak..mmng scam la cmni
 

kiebay

freshman
Joined
Nov 28, 2011
Messages
183
Points
18
ni cam piramid punya skim... yg main awal memang la dapat.. tp yg main last memang berputih mata la jawabnya.. sbb mana2 skim piramid akan smpai pada tahap pemain tepu iaitu tiada org lain lagi nk join.. jd yg duk tgga paling bawah tu buang duit saje-saje..
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
tapi dia bayar jugak kan. work4lr.com

bayar tu mmg bayar...... tapi siapa yg join awal2 je la dapat bayaran......siapa yg join lewat takkan dapat bayaran.... sbb program dah tepu..

dan rasanya program ni dah tak wujud lagi dah...... agak2 sbb apa ? sbb dah tepu
 
Top