wordpress

hexagold

Newbie
Joined
Jun 2, 2007
Messages
372
Points
16
Assalammualaikum,

Saya telah membuat blog wordpress baru untuk adsense, tetapi masalahnya, blog saya hanya dapat dilihat sepenuhnya dalam Firefox, tetapi apabila kita browse dengan IE, hanya header dan iklan Adsense sahaja yang kelihatan. Ada sesiapa yang tahu kenapa masalah ini berlaku.

Saya install dengan fantastico. Mula-mula saya ingatkan masalah kat theme, apabila tukar theme pun masih sama juga:)
 

ramzy0

Senior
Joined
Feb 17, 2007
Messages
1,642
Points
38
Age
30
ermm, mungkin masalah dengan installation wp tu..or masalah
dengan internet explorer (yg ntah ape2). ^_^
 

kodin

Senior
Joined
Jul 6, 2006
Messages
968
Points
18
ape yg aku perasan, sekarang kebnykan hosting luar dah kurang gunekan Fantastico. dorg dah tak update fantastico sgt... Dorg gune Simple Scripts sekrang ni.. Hostmonster pun ckp suh gune SimpleScript, fantastico tak stable sgt... dan aku tgok pun Simple Scripts nih cam best jee... script2 yg bagos2 and latest2 ade... :)
 
Top