Wordpress ecommerce themes

MDHAFiZ

freshman
Joined
Jan 26, 2010
Messages
388
Points
16
Assalamualaikum, boleh saya tahu ada sesiapa offer wordpress themes harga kasih sayang? Saya tgh survey theme untuk ecommerce website mggunakan platform wordpress.
 

Pakukarat

freshman
Joined
Jan 16, 2016
Messages
7
Points
1
Age
33
woocommerce pun ok jugak
 

Hadee Roslan

freshman
Joined
Feb 12, 2016
Messages
5
Points
3
Salam..

Kalau OP still mencari cari eCommerce themes.. Kalau tak, mungkin ada orang lain yang mencari..

Antara Free eCommerce Themes yang support WooCommerce yang den recommend:
1. AccessPress Store
2. EightStore Lite
3. MaxStore
4. SaleJunction

Semua di atas ada dalam WordPress Themes Repo. Check them out first.

Premium Themes.. den guna Divi atau Extra (Elegant Themes)

InsyaAllah
 

azeri

Senior
Joined
Oct 14, 2009
Messages
339
Points
18
Best betul kalau ada kedai online sendiri.
Buat masa ni guna WooCommerce punya theme.
Itu jer yang tahu.
 

dinbakir

freshman
Joined
Mar 27, 2010
Messages
54
Points
6
Saya ada 1 theme premium utk woocommerce... kalau berminat blh pm saya.
 

fadfunky

freshman
Joined
Jun 23, 2016
Messages
31
Points
8
Age
28
saya ada, flatsome theme mmg utk wordpress ecommerce. based on woocommerce

dlu beli $59 (regular license)
nk jual dgn harga $30 / RM126 (maybank2u / cimbclicks)
dah tak guna dh sebab beli untuk show projek sahaja
latest version!

live preview : Features - Flatsome

pm kalau nak
 
Last edited:

Nakia

freshman
Joined
Jun 19, 2009
Messages
301
Points
18
Assalamualaikum, boleh saya tahu ada sesiapa offer wordpress themes harga kasih sayang? Saya tgh survey theme untuk ecommerce website mggunakan platform wordpress.
Berapa bajet awak untuk theme e-commerce wordpress ni ?
 
Top