Window 7, window terbaik Microsoft?

amanz

Senior
Joined
Jul 20, 2006
Messages
1,102
Points
38
noah said:
p/s bro aman ni mesti expert linux ni...ramai ke kaki linux kat cni ekk?

hehe. takde ar pakar linux pun. saje main gune-gune ala kadar jer. malas asyik gune windows jer. lagipun, windows aku satu jer lesen sah, lagi satu gune windows 7. wahahaha.

aman...lu mesti gempak php ni ...lu php programmer ekk?

erm. takde ar. tak reti pun. cuma kalo pasal wordpress tue, taw ar sikit2 ala kadar. hoho. awat? cari programmer ker?
 

amanz

Senior
Joined
Jul 20, 2006
Messages
1,102
Points
38
tingat time keje dulu2 bawak cd live ubuntu dok gi run dkt opis..opismate lain semua kena block ym time opis..tapi gua dok bleh ym lagi..hehe..selalu pakai squids la nak block2 ni...

Hehe. Selalu gak gune LiveCD kalo sistem Windows crash, atau ada fail hilang. Wahahaha. Linux best ape. Huhu.
 

skylab

freshman
Joined
May 15, 2009
Messages
61
Points
0
dah kuar ker?aku ingat 2010 keluar
 
Joined
Jun 9, 2009
Messages
123
Points
0
Haha. Jejaka hensem-hensem memang guna Linux. Wahahaha. Guna KDE, pastue ubah style sikit-sikit, dah leh jadi cam Window 7. Huhu.

nak lagi hensem guna lar init 1/init 3 je, hehheheheh
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
ngeh3... windows seven memang best.. baru siap install.. loading internet memang terasa ringan je ...

46678509.jpg
 
Last edited:

mfaiz

Senior
Joined
May 15, 2008
Messages
1,952
Points
38
InsyaAllah kalu xde halangan, dah mula guna Windows Se7en ni ASAP... :D
 

codak

freshman
Joined
Apr 24, 2009
Messages
571
Points
0
hoho pirate punyer ke?

nk gak bleh?
 
Top