Which Better between WordPress Pricerr Theme Vs Fiverr Clone Scripts ? Please Vote

WordPress Pricerr Theme Vs Fiverr Clone Scripts Pilihan Saya Ialah

  • WordPress Pricerr Theme

    Votes: 2 66.7%
  • Fiverr Clone Scripts

    Votes: 0 0.0%
  • Takde Faedah semua tu

    Votes: 1 33.3%

  • Total voters
    3
  • Poll closed .

razorz18

Super Senior
Joined
Jun 11, 2011
Messages
1,035
Likes
32
Points
48
Offline
#41
Tuan, saya dah lama membangunkan fiverr web clone, saya rasa fiverrscript adalah terbaik untuk benda ni. Memang lebih complicated tapi dari segi pengurusan, it is the best and menghampiri ciri2 fiverr. Contoh fiverrscript web adalah gigbucks and murahnya.my yang telah bertapak di malaysia
 

Nesh

freshman
Joined
Jan 31, 2013
Messages
196
Likes
0
Points
16
Offline
#53
Lagi satu contoh website yang guna pricer themes. Website ni menarik spt murahnya. +++ Sangat sistematik. Korang lihat kat

>>>>>> http://www.servismalaysia.com/

Saya sendiri dah mula letak servis kat website ni. Baru seminggu join dah dapat income RM200. Lumayan sangat.
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
#56
dah beli dah..tapi tak apply lagi kat web...download link pun dah lupa koh koh koh
 
Joined
Oct 14, 2012
Messages
673
Likes
2
Points
18
Offline
#57
nmpaknya lpas ni byk lg web market place cm fiverr nk nek, huhu teruskan usaha anda, sy nnty tmpang wt servis jer hehe
 
Joined
Apr 27, 2013
Messages
13
Likes
0
Points
0
Offline
#58
salam. bro beli ni Andrei ada bg discount 20% x? ingat nak JV skali untuk extra developer license.

Update: Jom Buat Servis Di Niaga2u Marketplace - www[dot]niaga2u[dot]net
 
Last edited:
Top