Teknologi WHAT IS THAT????

Aliff

freshman
Offline
#1
Iphone SE???
Design mcm iPhone 5 tapi pocket size...!
bagi saya agak mahal la...!
ada cara lain tak nak beli tapi yang murah2?
 
Last edited:

guliman

freshman
Offline
#2
lps iPhone 7 dah keluar, semua iPhone model lama pun dah turun harga...
Cuba pi check dekat 11street harga iPhone Se berape skrg, kdg2 blh dpt discount jugak kat situ, lagi murah.
 

cayaya

freshman
Offline
#5
Mana ada murah wehh. Kalau murah, aku dah boleh beli wehh. Try dengan celcom? Lagi tak laa weh, aku dengar line dorang problem sekarang nii.
 

cayaya

freshman
Offline
#6
Mana ada murah wehh. Kalau murah, aku dah boleh beli wehh. Try dengan celcom? Lagi tak laa weh, aku dengar line dorang problem sekarang nii.
 
Offline
#7
Dulu saya penah guna digi and kawan saya rekemen kan Celcom, sebab tu I tukar telco I kpd Celcom
dah upgarde, mana2 pun ade 4G skrg...+Bersorak+
 

Siti007

freshman
Offline
#8
Dulu saya penah guna digi and kawan saya rekemen kan Celcom, sebab tu I tukar telco I kpd Celcom
dah upgarde, mana2 pun ade 4G skrg...+Bersorak+
mungkin sebab lepas upgrade tower tu kot...ye lah...sebelum ni kan line teruk giler...i pun ade dengar yg Celcom ade gak wat pakej Iphone SE kan?
 
Offline
#9
Dulu saya penah guna digi and kawan saya rekemen kan Celcom, sebab tu I tukar telco I kpd Celcom
dah upgarde, mana2 pun ade 4G skrg...+Bersorak+
sekarang nii if nak cari phone murah ke apa baik sign up dgn mana2 telco. xya pening2 dgn nak beli top up ke apa .. lagi pun iphone SE murah je if ambk skli ngn plan celcom. memang kalau bg saya better sign up dgn telco la
 
Offline
#10
Dulu saya penah guna digi and kawan saya rekemen kan Celcom, sebab tu I tukar telco I kpd Celcom
dah upgarde, mana2 pun ade 4G skrg...+Bersorak+
sekarang nii if nak cari phone murah ke apa baik sign up dgn mana2 telco. xya pening2 dgn nak beli top up ke apa .. lagi pun iphone SE murah je if ambk skli ngn plan celcom. memang kalau bg saya better sign up dgn telco la
 
Offline
#11
mungkin sebab lepas upgrade tower tu kot...ye lah...sebelum ni kan line teruk giler...i pun ade dengar yg Celcom ade gak wat pakej Iphone SE kan?
ye celcom skrg mmg ada buat promotion tuk sapa yg nak ambk iphone se ngn package plan skli .. tak silap rm288 je kot iphone se tu klo ambl ngn plan .. haa oky apa huu better ambk ngn plan skli kann banyak untung hehe
 
Offline
#12
ye celcom skrg mmg ada buat promotion tuk sapa yg nak ambk iphone se ngn package plan skli .. tak silap rm288 je kot iphone se tu klo ambl ngn plan .. haa oky apa huu better ambk ngn plan skli kann banyak untung hehe
tengok jugak...bukan semua plan boleh bagi benefit yang sama dan bagus...tapi bagi saya sebagai pengguna Celcom First Gold,saya berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan...saya dapat handphone dan data quota yg berganda2...lagipun dekat tempat saya ni line okay jer...