Website Pertama Aku!!!

Joined
Dec 20, 2008
Messages
1,121
Likes
0
Points
36
Offline
#61
knape? nk call saya ke...? haha... :D

alaaa... saya dah add la... ari tu duk chatting wat x ingat plak... sekeh kang... haha... :D
aku punye YM tu x betul sikit.. ko kene buzz sbb da penuh list aku... buzz cpt..hehe
 
Joined
May 15, 2008
Messages
1,930
Likes
5
Points
38
Offline
#62
aku punye YM tu x betul sikit.. ko kene buzz sbb da penuh list aku... buzz cpt..hehe
ok, ok, tp malam ni la...

petang ni x leh, sekrg pun dah nk out dah... klau tgok kt WC ni saya sentiasa berstatus ONLINE tp itu x brmakna saya ONLINE... sbb saya x logout... haha... :D

insyaAllah sapik, mlm ni saya BUZZ kamu yer...
 
Joined
Aug 31, 2008
Messages
5,359
Likes
7
Points
38
Age
33
Offline
#64
website aku yg pertama menggunakan geocities, aku buat masa sekolah menengah...

anyway, ada feedback yg kutuk aku kaw2 punya, kata website aku cam budak tadika la..tak patut ada kat internet la, website sampah lar..

apa2 pun aku cuba belajar dari kesilapan...dan Alhamdulillah semua wokey sekarang...
 
Top