website pay perclick

paktamduda

freshman
Joined
Jun 10, 2009
Messages
368
Points
16
salam semua..ada tak sesiapa yang tahu macam mana nak dapatkan panduan untuk menyiapkan website pay perclick..ada tak mana2 IM kat malaysia ni yang sediakan panduan tersebut? terima kasih
 

Ijad

freshman
Joined
May 4, 2008
Messages
530
Points
18
Age
41
Tolong jelaskan dengan lebih details:

Pay Per Click ataupun Paid To Click?

Kalau Pay Per Click, itu dah kira macam YPN atau Google Adsense. Kalau betul nak Pay Per Click, boleh cuba tanya owner Quezzo Ads.
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
kalau nak beli produk atau perkhidmatan boleh pergi ke WTB...
cuba tanya kat sana... :)
 

twitter

Senior
Joined
Jul 7, 2009
Messages
1,122
Points
38
susah oo nak wat website mcm tu..huhu..ape2 pon good luck
 

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
yap, kat WTB tempat betul. nanti, orang yang ada yang nak tu, senang nak reply. :D
 

Muaz Hadi

Senior
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,072
Points
38
btul kata ijad, PPC ngan PTC dua benda yang berbeza.

kalau PTC nak kata senang tu tak juga la, cuma dapatkan script, percuma pun banyak tapi kena pandai la sbb yg tu senang kena hack jugak. yang berbayar pun ada, just google je. kalau nak on projek PTC jgn lupa juga blockdos n jgn sesekali guna paypal.
 
Top