Website Flipping Partnership. All tools provided. You design and list.

nadieyaa05

Newbie
Joined
Dec 18, 2007
Messages
1,698
Points
36
topacne.png

Thanks bro... iTrader given....huhu... servis yg mantop laa... akhirnya boleh jugak kumpul duit raye skit sebelum raye buat bg ke anak2 sedare....hehe

p/s: lagi 5 web tgh beratur untuk di list... Insyaallah pas raya nnti... :D
 

napieda

Newbie
Joined
Dec 16, 2009
Messages
1,074
Points
0
Thanks bro... iTrader given....huhu... servis yg mantop laa... akhirnya boleh jugak kumpul duit raye skit sebelum raye buat bg ke anak2 sedare....hehe

p/s: lagi 5 web tgh beratur untuk di list... Insyaallah pas raya nnti... :D

Inilah tuannya.. tahniah.. jumpa dh site nye.. purple tuh.. :D

Sebelum aku nak list mana2 website lg.. sukahati (eh sukacita) aku nak memaklumkan bahawa aku tak bertanggungjawab kalo website tak terjual. aku tunjuk ss tu bukan kate aku list 100% kompem org BIN. LUCK (rezeki) turut memainkan pernanan. Aku buat sehabis mampu aku utk dapatkan price yg terbaik.

So, kalau ada sapa2 nanti yg tak terjual website jgn sedih atau marah pd aku ye. At least aku dah bg premium theme dgn premium plugin. So fair lah kan? :D

Good luck to everybody and me.

Adios

sedihla juga.. hehe..
 
Last edited:

Sciencegto

freshman
Joined
Mar 2, 2008
Messages
334
Points
16
Age
38
Kalau camtu tak boleh list banyak2 pada hari yang sama kan sebab nanti timbulkan persaingan sesama sendiri.. takde tempat lain ke selain dari flippa?

p/s: berminat nak JV jugak nih tapi cam banyak dah geng JV nih..
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
Kalau camtu tak boleh list banyak2 pada hari yang sama kan sebab nanti timbulkan persaingan sesama sendiri.. takde tempat lain ke selain dari flippa?

p/s: berminat nak JV jugak nih tapi cam banyak dah geng JV nih..

boleh je 1 hari 2 3 list. Takde masalah pon dan sebenarnye mana ada persaingan. Website yg di list adalah berbeza2 niche dan prospek pon berbeza. Melainkan website yg sama niche baru leh kata bersaing sesama sendiri jika di list pd hari yg sama.

Brapa2 org nak JV pon boleh. Sebab ni bukan buat 1 projek yg aku pon turut sama kena develop dr mula. Tugas aku adalah provide tools, bg advice dan list. Website siap, leh jalan :D
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
Salam hormat saudara Mutt dan warga WC sekalian,

Saya berminat dan join JV, untuk portfolio saya boleh tengok:

http://www.gloochat.com
http://www.flopdomain.com
http://www.ekahwin.com

saya boleh buat design yang compatible dengan adsense dan sebagainya juga. :)

kalau layak, PM lah saya. saya memang nak timba pengalaman dalam web flipping ni.

salam hormat,
abell jefrry


Ni macam buat permohonan rasmi nih :p

Dgn aku santai2 je.. aku kekok sket nak rasmi2.. hehehuhu..

Sapa2 je layak mcm yg aku tulis kat FAQ dkt 1st post :)

Cume kalo nak terjual kena ikut advice aku la. Tak ikut pon xpe, terpulang pd individu. hehe..

Kalo bro berminat, sila PM. Senang diskus.
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
Inilah tuannya.. tahniah.. jumpa dh site nye.. purple tuh.. :D



sedihla juga.. hehe..

dah xyah sedih2.. dah dpt reserved price :p

tp kalo xde org up lg mmg ciput je la ko dpt. tp ko jgn riso, aku cube deal dgn prospek2 yg ada.. hehe.. 6 org watch (tolak ko jd 5) sekor2 aku akan ayat diorang. hehehe...
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
bro mutt .. ade lg tak JV nie. if ader. igt nak join . hehe .. nak see 1 of my site pun boleh jugak. thanks.
 
Top