Website aku 1st page Google dalam masa satu malam?

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
Semalam aku cuba buat lagi WP autoblog, cuba try pakai plugin baru. Aku target untuk keyword "internet money daily" waktu aku tulis ni kat tempat no.2 -->

Cara dia sama aje macam aku buat kat thread ni :

Code:
http://www.wangcyber.com/forum/teknik-pemasaran-internet/29585-wp-autoblog-no-5-kat-google-dalam-masa-3hari.html

Tapi ada tambah plugin lain untuk fetch article. Dengan keja "merefer" RX .

Satu malam dah melompat naik no.2 .. tak tau la bape lama tahan hehe

*Dekat google.com.my --> No.2
*Dekat google.com --> No.3
*Dekat Google.co.uk --> No.2
*Dekat Google.ca --> No.2

*Dekat yahoo --> Belum index
*Dekat Bing --> Belum index
*Guna HideMyA** --> Belum index

just my 2cents :)
 

HarimauMalaya

freshman
Joined
Oct 26, 2009
Messages
199
Points
18
Semalam aku cuba buat lagi WP autoblog, cuba try pakai plugin baru. Aku target untuk keyword "internet money daily" waktu aku tulis ni kat tempat no.2 -->

Cara dia sama aje macam aku buat kat thread ni :

Code:
http://www.wangcyber.com/forum/teknik-pemasaran-internet/29585-wp-autoblog-no-5-kat-google-dalam-masa-3hari.html

Tapi ada tambah plugin lain untuk fetch article. Dengan keja "merefer" RX .

Satu malam dah melompat naik no.2 .. tak tau la bape lama tahan hehe

*Dekat google.com.my --> No.2
*Dekat google.com --> No.3
*Dekat Google.co.uk --> No.2
*Dekat Google.ca --> No.2

*Dekat yahoo --> Belum index
*Dekat Bing --> Belum index
*Guna HideMyA** --> Belum index

just my 2cents :)

tahniah bro... :)
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
Sekali lagi.. Pehh.. Mantap bro..
 

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
Sekali lagi.. Pehh.. Mantap bro..

time kaceh :) ingatkan thread ni dah hilang huhu. Internet-money-daily.co.cc still lagi kat top lame dah ni wakaka :D

*Aku baru aje check now no.1 page 1 :)
 
Last edited:

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
Halamak, sekali 1st spot 1st page daaaa.. Mantap bro mantap..
 

wussadotcom

Senior
Joined
Dec 15, 2007
Messages
1,388
Points
38
Nice bro
1st kat Google Malaysia
2nd kat Google.com

Tahniah2
update - ingat nak test gak sikit, posted pada 2.50pm
 
Last edited:

wussadotcom

Senior
Joined
Dec 15, 2007
Messages
1,388
Points
38
Ok, dalam 3,4 minute dah rank no 2 untuk
"Internet Money Daily"
yea.. :p
 

wussadotcom

Senior
Joined
Dec 15, 2007
Messages
1,388
Points
38
best kongsi tips seo nih.... saya ada dedahkan cara saya utk rank 1st page google dlm 1 hari kat SINI PLAK

tapi klu bleh naik google dlm 2-3 minit mmng dasyat leh.... pakai jin ke haha,.. jin SEO

Hum.. mana guna jin ler bro.. :p
Dalam 30min dah no satu untuk google Malaysia. Tak tahu kalau saya punya laptop jer kut. Cuba imosnet confirmkan

Apapun site saya just target Malaysia traffic so Google My and ada kemungkinan dia akan turun selepas mencapap untuk sehari.. hahah
 

primhuman

Senior
Joined
Mar 22, 2010
Messages
273
Points
0
tahniah bro... tapi lambat lah 1 hari nak tunggu... nak cube teknik ni 5 minit di muka depan google? dah terbukti KLIK SINI

Haha Imo saya dah baca pasal tu hahaha tergelak2 saya sorang2 hehe :) mantap teknik tu untuk kepuasan diri sendiri :D:D:D
 
Top