Web wajib ada video penerangan baru hidup web tersebut

Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
0
Points
38
Offline
#1
salam semua,

anda ada blog dan web tak???

wajib ada kalau nak biz zaman kini tak boleh bergantung facebook saja tau.

Perlu ada nama web anda sendiri macam saya nama web www.rahsiafirdaus.com atau Rahsiafirdaus.com.

Tapi zaman kini web atau blog sendiri saja tidak memadai kena ada trafik pengunjung juga,

Tapi satu hal penting di web atau blog perlu ada video penerangan jangan hanya gambar penerangan,sebab utama video komunikasi utama nak sampaikan biz kita di web atau blog kita.

Majoriti bukan akan baca keseluruhan web kita ,tapi jika kita letak video biz kita walaupun hanya 2 minit ,ia akan memberi impak yang besar kerana dia akan beli atau join kita lebih faham dengan video dari membaca.

Itu pendapat saya jika anda tak setuju itu hak anda.
 
Joined
May 11, 2008
Messages
2,472
Likes
0
Points
38
Offline
#2
ramai orang yang masuk web kita bukan akan baca pun tapi kalau kita letak video dia boleh faham web kita macam mana apa yang kita tawarkan

saya ada buyer dia nak beli perfume ,dia tak baca pun dia tengok gambar perfume beli je dan ade yang join forex ngan saya hanya tengok video sahaja.

bab membaca bukan semua akan baca web kita di internet,dan amat penting kita letak no phone kita sebab web kita mungkin dia leh lupa tapi no phone dia boleh save ,jangan sesekali tak letak video dalam web dan pastikan no phone terpampang jelas.
 
Top