Jual Web Forum untuk dijual

Joined
Jul 8, 2008
Messages
148
Likes
3
Points
18
Age
32
Offline
#1
Salam geng.. Hari ni den nak open sell pada yg minat nak beli website ready made..

Reason den nak jual.. Sbb den takde team nak run..... Nak run forum, kena ada team yg konsisten



Detail pasal website

Domain: portalkini.com
Umur: Start dari feb 2012
Platform: Forum/mybb
Jumlah post: almost 20k
jumlah user: 1650
Keyword: Portal Kini dalam 714k carian di google
Main keyword: Forex, Malaysia, News, Holiday, Portal
Average daily visitors: 250-500
Monetizing types: Adsense, Forex Affiliates


Harga nak jual: RM 4300

Minat bule PM di 0183991568

Sapa yg pernah jadi admin tu bonus.. Korang terus bule masuk tanpa perlu nak pening kepala.. Forum dalam keadaan tersusun dan kemas.. Theme telah dimodify oleh saya sendiri mengikut kesesuaian.

Sedih gak nak jual.. Potensi besor tu ada kalau kena dgn management yg betul :(

Urusan pemindahan akan dilakukan oleh saya jika jadi nanti..
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
95
Points
28
Offline
#2
Salam geng.. Hari ni den nak open sell pada yg minat nak beli website ready made..

Reason den nak jual.. Sbb den takde team nak run..... Nak run forum, kena ada team yg konsisten



Detail pasal website

Domain: portalkini.com
Umur: Start dari feb 2012
Platform: Forum/mybb
Jumlah post: almost 20k
jumlah user: 1650
Keyword: Portal Kini dalam 714k carian di google
Main keyword: Forex, Malaysia, News, Holiday, Portal
Average daily visitors: 250-500
Monetizing types: Adsense, Forex Affiliates


Harga nak jual: RM 4300

Minat bule PM di 0183991568

Sapa yg pernah jadi admin tu bonus.. Korang terus bule masuk tanpa perlu nak pening kepala.. Forum dalam keadaan tersusun dan kemas.. Theme telah dimodify oleh saya sendiri mengikut kesesuaian.

Sedih gak nak jual.. Potensi besor tu ada kalau kena dgn management yg betul :(

Urusan pemindahan akan dilakukan oleh saya jika jadi nanti..
Ape niche forum tuan yer?potensi besor mcm mane tu tuan..cer citer sikit
 
Joined
Jul 8, 2008
Messages
148
Likes
3
Points
18
Age
32
Offline
#3
Ape niche forum tuan yer?potensi besor mcm mane tu tuan..cer citer sikit
keyword dia campur2 bos....

Niche lebih pada Malaysian punya informasi.. Tp 2-3 tahun lepas byk ib fx mai join letak link dia.. Byk kali gak la dorang email bincang pasal perkongsian.. Malas den nak layan :)

Forum ni bila kalau letak produk, senang masuk carian kat search engine..conth macam meja printing. Top 10.
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
95
Points
28
Offline
#4
keyword dia campur2 bos....

Niche lebih pada Malaysian punya informasi.. Tp 2-3 tahun lepas byk ib fx mai join letak link dia.. Byk kali gak la dorang email bincang pasal perkongsian.. Malas den nak layan :)

Forum ni bila kalau letak produk, senang masuk carian kat search engine..conth macam meja printing. Top 10.
X per bos..moga berjaya n dpt cari pembeli..beres..
 
Top