we pay you for join us ; )

Joined
Apr 23, 2006
Messages
73
Likes
0
Points
6
Offline
#2
di sini ada 1 sistem yg unik yg dikenali sbg 'pay it forward'

maksudnya ahli sedia ada kena byr utk ahli baru

n syarikat menyokong ahli sedia ada ni 100%

duit yg dilaburkan oleh ahli lama itu syarikat akan byr balik

hebat bukan? :wink:
 
Joined
Apr 23, 2006
Messages
73
Likes
0
Points
6
Offline
#7
gini

nak join x perlu byr sbb sy yg kena byr utk awak

pastu maintain bln2 80 dolar sgp

tp kalu dpt 5 ahli baru..bln2 xyah byr le

dan jg

syrkt akn byr blk duit kita 2

sy signupkan awak pakai duit sy

pastu syrkt ganti duit sy 2

phm?
 
Joined
Apr 23, 2006
Messages
73
Likes
0
Points
6
Offline
#8
itule yg dinamakan sbg 'pay it forwad'

contoh:
A-syarikat
B-upline
C-downline

C xyah byr apa2.so modal yg dikeluarkan adalah kosong,maka risiko adalah kosong

B kena bayarkan utk C tp dia akan dpt balik dari A.
so B jg xkan rugi apa2


unik kan sistem ni?

biasanya...kalu kita nak join mana2 syrkt.kita kena byr kat dia.tp yg ni,dia yg byr kat kita pulak :wink:
 
Joined
Apr 23, 2006
Messages
73
Likes
0
Points
6
Offline
#11
bagi setiap pendaftaran ahli baru(direct line)

kita akan dpt leadership cashback

sama banyak ngan jumlah yg kita bayarkan :wink:
 
Joined
Apr 23, 2006
Messages
73
Likes
0
Points
6
Offline
#12
bulan2 kita kena byr sewa kedai

80 dolar singapura je

tp bila kita ada 5 direct line bwh kita

kita x perlu byr sewa lg

sbb komisen yg kita dpt dr mereka

itula yg kita guna utk byr sewa :wink:
 
Joined
Apr 23, 2006
Messages
73
Likes
0
Points
6
Offline
#13
e-learning utk semua



Subject: E-Learning for everyone.

Hi,
Enjoy a complete family learning experience in the comfort of your home, with my compliments :)

1) Immediate access to 300 computer/business/professional courses by Thomson/NETg and school curriculum based programs for the children.

2) Plus your very own "Business-in-a-box" option which allows you to start an education online Shopping Mall at NO COST to you.
Our programs are effectively used in local government schools and by over 5000 large corporations worldwide, offering unparalleled content.

Go to : www.the-teamwork.com
Direct link : www.the-teamwork.com/?vg10033kit

E-Franchise Business Video :
www.the-teamwork.com/en/movies/business_video

Product Demo Video : English
www.the-teamwork.com/en/movies/product_video

Website Intro Video :
www.the-teamwork.com/en/movies/intro_video


USER ID : vg10033
Edu-Pak Password : learn
Guest Password : kit

Note: the above passwords can be changed anytime online via My Office login.
: FREE full access and business-in-a-box is valid for 28 days only.



"Learn Something New!"
Cheers,
fazly
0136707411
cars2rie@yahoo.com

P.S. I'm having lots of fun doing this. Details later when we meet or next communicate ok?
 
Joined
Apr 23, 2006
Messages
73
Likes
0
Points
6
Offline
#14
balaja pn dah online sekarang ni

rebutla peluang ni utk memasarkan produk yg bagus ni

mmg seswai ngan topik kita ni kerna ianya produk digital

so, jom la jd pengedar yg berwibawa! :wink:
 
Top