WCbay

dinotino

freshman
Joined
Mar 3, 2010
Messages
138
Points
0
Kpd kekawan yg dihormati .... kita sering diserbu dgn e-bay and lelong.com.my .... 4 a diiffrence... apa kata kalau warga WC consider this proposition ... since kita ada ramai member kat sini and we need globalize this site, how about we star an auction site here in WC ... maybe we call it WCbay or WCauction ....

this way we can also get more resourceful stuffs n info and then sell / trade on ebay and lelong .... its just a taught to add more value to WC ..........

Comments plllssssssssssss........................ :D
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
Buat masa ni guna je la WTS dan WTB tu

kat WTS tu pun boleh buat auction kalau nak....

BTW, satu idea yang menarik kalau nak buat 'the real' auction site.
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
Rasanya WTS dan WTB pun dh memadai. Boleh juga buat pelbagai deal. Lg pun, kat sini x ramai penjual produk fizikal agaknya.
 

khairulsmartbiz

freshman
Joined
Oct 16, 2008
Messages
169
Points
16
Kpd kekawan yg dihormati .... kita sering diserbu dgn e-bay and lelong.com.my .... 4 a diiffrence... apa kata kalau warga WC consider this proposition ... since kita ada ramai member kat sini and we need globalize this site, how about we star an auction site here in WC ... maybe we call it WCbay or WCauction ....

this way we can also get more resourceful stuffs n info and then sell / trade on ebay and lelong .... its just a taught to add more value to WC ..........

Comments plllssssssssssss........................ :D

Rasanya tak perlu bro dinotino sebab
forum WC ada identiti sendiri,so tak perlu
nak modified lagi...cukuplah dengan
WTS dan WTB di Wc nie. Tak perlu
untuk ubah menjadi seperti Flippa.
 

dinotino

freshman
Joined
Mar 3, 2010
Messages
138
Points
0
thx 4 taughts guys.... just wanted to knw ur taughts about tht idea... tq......
 
Top