WC Referral Challenge - August 2010

Status
Not open for further replies.

fazbiz

Newbie
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,061
Points
38
Age
37
sebenarnya sampai sekarang saya tak tau macam mana nak cari referral id wc. ada sesiapa boleh bantu? saya rasa macam dah jumpa tapi takut salah.
 

faezil

Newbie
Joined
Oct 2, 2007
Messages
7,061
Points
38
sebenarnya sampai sekarang saya tak tau macam mana nak cari referral id wc. ada sesiapa boleh bantu? saya rasa macam dah jumpa tapi takut salah.
yang anda jumpa betul la tu
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
Untuk dapatkan referral link tu..
klik pada setting kat bawah username tu..



pastu terus akan nampak referral link.
 

Attachments

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
Yup!... semalam lagi dah boleh start.. :)
 

najib jasmani

Newbie
Joined
Nov 25, 2009
Messages
119
Points
0
Mesti Join...boleh buat duit raya...
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
Sehingga 4 August 2010..
Ini kedudukan refferal..

Shinobita 4
blalang 3
khairole 2
syedmfared 2
bluedianthus 1
imabiz 1
ishamzana 1
Mr K 1
superb 1
shinobita mendahului buat masa ini dengan 4 orang referral..
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
Keputusan selepas 5 hari berlalu..
Nampaknya saudara suthan M sedang mendahului carta

Suthan M 14
JaMaL 6
blalang 4
Shinobita 4
imabiz 2
khairole 2
syedmfared 2
Ahmad 1
amirul 1
AmmarZahar 1
Anas Asarani 1
Azrul The Great 1
bluedianthus 1
chibobski84 1
edifier83 1
hadis 1
harith 1
ipins 1
ishamzana 1
kallam 1
kreatifads 1
Labanon 1
laser 1
mamatpenang 1
Mat Awang 1
mie 1
mie17 1
Mr K 1
Muaz Hadi 1
Razif 1
smartbiz 1
smartusaha 1
superb 1
wanieidayu 1
yazidane 1
Zamri Nanyan 1
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
Maaf, ada kesilapan teknikal untuk statistik sebelum ini. (itu statistik since july)
Ini adalah statistik yang terbaru.. 1 Ogos - 6 Ogos 2010

blalang 5
Shinobita 4
khairole 2
syedmfared 2
bluedianthus 1
imabiz 1
ishamzana 1
JaMaL 1
Mr K 1
Muaz Hadi 1
superb 1
 

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Mana nama saya...??

(Tak promote lagi, mcm mana nak ada nama.. hehehe)
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
kalau rahman basri promote.. mesti terus mencanak naik duduk kat atas nama rahman.. :)
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
List Terkini...sehingga 9 Ogos 2010..
Nampaknya masih jauh dari target..

Shinobita 6
blalang 5
bluedianthus 2
khairole 2
syedmfared 2
cokodork 1
ferus 1
imabiz 1
ishamzana 1
JaMaL 1
Mr K 1
Muaz Hadi 1
superb 1
Suthan M 1
 

shuth

Senior
Joined
Dec 13, 2005
Messages
2,936
Points
48
Berita baik...
saya up lagi harga bagi setiap lead....

641 member ke atas : RM640
321 - 640 members : RM320
161 - 320 members : RM160
81 - 160 members : RM80
41 - 80 members : RM40
21 - 40 members : RM20
10 - 20 members : RM10
kini setiap lead bernilai RM0.50 - RM1.00..
 
Status
Not open for further replies.
Top