WC Manchester United FC

Joined
Aug 27, 2009
Messages
295
Likes
2
Points
0
Offline
menang nasib kot...aku anti MU..hahahhahaa..fan MU bila kalah macam2 alasan..akuilah zaman MU dah nak berakhir..chelsea mungkin juara kot..Player MU jadi model bolehla muka pun hansem bukan untuk bola xmacam drogba walaupun muka pecah rumah tapi kaki dia pecah gol..hehehehhehe..sory fanatiks MU...asyik MU jer disokong xder nikmat langsung..jarang2 kena ada pembangkang baru tengok bola xngantuk..
 
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,050
Likes
3
Points
38
Offline
menang nasib kot...aku anti MU..hahahhahaa..fan MU bila kalah macam2 alasan..akuilah zaman MU dah nak berakhir..chelsea mungkin juara kot..Player MU jadi model bolehla muka pun hansem bukan untuk bola xmacam drogba walaupun muka pecah rumah tapi kaki dia pecah gol..hehehehhehe..sory fanatiks MU...asyik MU jer disokong xder nikmat langsung..jarang2 kena ada pembangkang baru tengok bola xngantuk..
MU dah menang dah la.. ada kira nasib2 plak.. :D
 
Joined
Aug 20, 2009
Messages
982
Likes
0
Points
0
Offline
GLORY GLORY MAN UTD!!!

He said to me he saw the white Pele, So I asked, who is he? He goes by the name of Wayne Rooney!

Dinho & Co had no idea what hit them.


 
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,108
Likes
5
Points
38
Age
37
Offline
yihaaaaaaaaaaaaa

man u menang smlm...dapat menutup semua mulut pengkritik
 
Joined
Aug 20, 2009
Messages
982
Likes
0
Points
0
Offline
abes bengkak2 mata saya pagi ni sebab berjaga malam.. sib baik dpt amik peluang settlekan job freelance yg ade :p tp seyes game semlm mmg best. tambah pulak dgn kekalahan real madrid! hikhikhik...
 
Joined
Jun 10, 2009
Messages
366
Likes
0
Points
16
Offline
Tengoklah undian quarter final nanti..silap2 jumpa geng epl jugak MU ni..tak arsenal, chelsea..kalau jumpa nahas lah, kalau tak, maybe leh g setapak lagi kot...
 
Joined
Aug 20, 2009
Messages
982
Likes
0
Points
0
Offline
Tengoklah undian quarter final nanti..silap2 jumpa geng epl jugak MU ni..tak arsenal, chelsea..kalau jumpa nahas lah, kalau tak, maybe leh g setapak lagi kot...
“With that kind of team, it doesn’t matter who we play.” - Sir Alex Ferguson.

sumber dari goal.com

aite guys.. with the quarter final spot in our pocket, lets get our focus back to winning our 4th league title in a row!
 
Joined
Oct 2, 2007
Messages
6,951
Likes
0
Points
38
Offline
hehehe.. park ji sung pun boleh score.....

adakah beliau sudah menjadi hebat atau........
 
Joined
Aug 20, 2009
Messages
982
Likes
0
Points
0
Offline
hehehe.. park ji sung pun boleh score.....

adakah beliau sudah menjadi hebat atau........
beliau dpt Man of the Match semlm. so, terang2 PJS hebat.. awal2 tu melompat2 sapoter team opponent.. tp game 90 minit.. bukan 5 minit jek ;)
 
Joined
Sep 26, 2007
Messages
395
Likes
1
Points
18
Offline
Park tak berapa dipandang oleh lawan jadi ferguson gunakan kelebihan tu sebagai senjata
 
Top