WC Manchester United FC

Joined
Aug 20, 2009
Messages
982
Likes
0
Points
0
Offline
minggu ni Man Utd main 2x.. home game vs burnley dan home vs hull city (yg kena postpone sbb heavy snow tu).. home game WAJIB MENANG! tak menang dua2 match ni mmg bley bye2 la 4th consecutive league title in a row. tak dapek buek history :'(
 
Joined
Aug 20, 2009
Messages
982
Likes
0
Points
0
Offline
dah pernah baca dah dr efairy tu.. tp bila pikir2kan balik, kalau nak dikaji tentang semua keburukan di dunia ni mmg byk dan bukan kat logo2 atau badge jenama sukan jek, baik yg ditunjukkan terang2 atau yg tersembunyi mcm yg ade kat efairy tu. kalau org tak nampak, maknanye dia tak tau pun kewujudan benda2 tu. dan maknanya diorg mmg tak amik port. maknanya diorg tak dipengaruhi dgn benda2 karut marut tu.. tp lain pulak jadinye dgn pengkaji2 yg seakan2 taksub mencari petanda2 tu sume sampaikan semua yg dipandang dinilai dengan keburukan dahulu. lepas tu dok tarik org sana sini untuk join ketaksuban mereka. so, tak tau yg mana yg betul, yg mana yg salah dah.. janji niat kita bukan untuk mengikut keterpesongan ajaran2 yg bertentangan dengan agama kita. just my 2 cents. salam & peace!
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,907
Likes
2
Points
38
Offline
Arsengal 1 - 3 United nani, rooney n park ji sung.

glory man utd glory
 
Joined
Aug 20, 2009
Messages
982
Likes
0
Points
0
Offline
kasi up sikit thread man utd nih.. minggu ni takde EPL.. tp igt rabu pagi nanti saingan UEFA Champions League AC Milan vs Man Utd!!! becks is back!! tak sabar nak tgk!! ape2 pun Man Utd mesti menang!
 
Joined
Dec 24, 2009
Messages
79
Likes
0
Points
0
Offline
aku minat mu ni sejak kecik..aku bengang betul bila member2 aku kata aku sokong mu sbb selalu jd juara..padahal aku dah sokong sebelum zaman kehebatan alex ferguson lagi...
 

SFX

Senior
Joined
Apr 1, 2008
Messages
1,907
Likes
2
Points
38
Offline
aku minat mu ni sejak kecik..aku bengang betul bila member2 aku kata aku sokong mu sbb selalu jd juara..padahal aku dah sokong sebelum zaman kehebatan alex ferguson lagi...
aku sokong sejak tadika lagi..walaupun masa tu x minat bola sgt..pelik betul
 
Top