Dalam Negara Wanita dibelasah hingga pengsan gara-gara tikam belakang

Offline
#1

ACP Mior Faridalathrash Wahid berkata mangsa, 19 tahun, dibelasah dua wanita kenalannya dengan bantuan seorang lelaki. ― Foto oleh KE Ooi

GEORGE TOWN, 10 Feb — Berang dikhianati, dua wanita sanggup membelasah rakannya dengan menendang dan memijak kepala serta badan mangsa sehingga pengsan.

Mereka berdua, dengan bantuan lelaki, berusia antara 19 hingga 24 tahun membelasah kenalan itu kira-kira 1.40 pagi Isnin lalu sehingga dikejarkan ke hospital, lapor Harian Metro.

“Wanita terbabit yang juga rakannya kemudian menumbuk mangsa di kepala beberapa kali hingga dia rebah sebelum didatangi seorang lagi suspek wanita terus menendang badan dan memijak kepala mangsa.

“Hasil siasatan mendapati rakan mangsa cuba menghalang namun ditolak oleh suspek lelaki sehingga jatuh dan aksi tendang-menendang berlaku terhadap mangsa,” kata ketua polis daerah Timur Laut ACP Mior Faridalathrash Wahid.

Mangsa, 19 tahun, yang didakwa “tikam belakang” suspek dibelasah di Jalan Persiaran Karpal Singh ketika pulang bekerja. Tiga suspek itu diberkas kelmarin. - MMO