Wangcyber berwajah baru!

Santanere

freshman
Joined
Aug 13, 2009
Messages
118
Points
16
Pening-pening lalat dahni :)..ingat dah silap masuk forum tadi huhu..xbesa lg..
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
biar simple.. tapi mesra pengguna... tapi terpulang pada shuth la.. keputusan ditgn anda..
x semua yg user harapkan dapat webmaster tunaikan. segala aspek perlu diteliti.

tapi forum yg baik adalah gabungan idea dan perbincangan antara webmaster dan user.

betul x imabiz ?
 

UsahawanCyber

Senior
Joined
Jul 16, 2009
Messages
891
Points
18
Cun & nampak lebih pro...huhu
 

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
x semua yg user harapkan dapat webmaster tunaikan. segala aspek perlu diteliti.

tapi forum yg baik adalah gabungan idea dan perbincangan antara webmaster dan user.

betul x imabiz ?
yela.. kita sekadar memberikan idea... tapi keputusan mutlak di tgn admin.. kita semua kene terima.. dan cube belajar menyesuaikan diri.. yang imabiz pasti wangcyber akan memberikan yang terbaek kepada warga WC...

p/s : nak testing gak... \:-/
 

maliq

freshman
Joined
Mar 7, 2008
Messages
425
Points
16
terbaik dari ladang punya theme, harap2 lepas ni wc susun balik lah section2, sebab banyak yang fenin. takper, slow slow bro\:-/
 

DilaWriter

Guest
Joined
Aug 20, 2009
Messages
992
Points
0
whoaa!! gile kentang! ingatkan tersalah type URL tadi. BRAVO for the great work by our behind the scene guys! tapi... WC punye logo yang legendary tu je masih kurang.. atau ada logo contest yang akan dibuka? web 2.0 feel skit ;)
 

DilaWriter

Guest
Joined
Aug 20, 2009
Messages
992
Points
0
komen saya ni saya copy paste dari thread lagi satu:

whoaa!! gile kentang! ingatkan tersalah type URL tadi. BRAVO for the great work by our behind the scene guys! tapi... WC punye logo yang legendary tu je masih kurang.. atau ada logo contest yang akan dibuka? web 2.0 feel skit
thanks for the new theme ye bro shuth.. it really is refreshing :)
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33
Last edited:

Imabiz

Senior
Joined
Feb 10, 2009
Messages
13,846
Points
38
rase2 kalau buat artikel kat blog pasal tajuk panas nie.. banyak tak yang masuk blog.. hehe... memang WC terbaek.. terima kasih kepada admin dan semua yang terlibat dari cadangan dan perlaksanaan...
 

Thinkerich

Newbie
Joined
Nov 14, 2007
Messages
655
Points
16
Top