VPN RM5/1Bln - Torrent, Iphone, Android & PC- Full Unlimited - Tiada Caj tersembunyi

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
Selamat petang :)

Nak tanya, reseller dah ada belum? kalau ada berminat. Tak pun buat Affiliate.

berminat jugak nie :)

salam. sebenarnya affiliate/reseller utk vpn ni telah lama dibuka, tapi hanya utk 50org terawal register dgn epahngi vpn ni, mujurlah sy org kelapan yg sempat daftar affiliate, kemudian admin vpn telah menutup peluang tersebut.

but jgn putus asa, bagi mmbr2 vpn epahngi, boleh cuba menanyakan admin kalau2 ada ahli affiliate yg x aktif dan langsung tak buat jualan, maka keahlian affiliate tersebut automatik dibatalkan, so masih ada peluang utk semua org mencuba lagi. good luck everyone.
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
ephangi ada problem ke skg ?? onnect vpn slow. tak connect laju pulak..
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
dah dua hari xboleh connect VPN ni.
Saya guna celcom postpaid.

config dengan GUI openVPN dah update pun xboleh.
 
Top