VPN RM5/1Bln - Torrent, Iphone, Android & PC- Full Unlimited - Tiada Caj tersembunyi

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
Boleh bypass baracuda web filter tak? Sebab moonlight vpn tak boleh bypass. Kalau boleh saya prefer untuk beli vpn ni la. Ping pulak camne lama ke sekejap?

Gesendet von meinem GT-I9100G mit Tapatalk 2

OK

Boleh tapi kena tunggu kami buka server pptp, mungkin minggu hadapan
kami akan lancarkan server2 baru dan gui baru
pptp server akan juga di up

terima kasih
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
sya guna epahngi vpn skg nie . mula2 tu laju .. skg makin slow la .. server pun skit :(
 

uncle dee

Newbie
Joined
Sep 17, 2006
Messages
156
Points
16
Salam.Saya dh reg n buat payment d website.Tp saya xfaham mcm mana nak run benda ni. Blh cerita sikit process dia.Tq
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
sya guna epahngi vpn skg nie . mula2 tu laju .. skg makin slow la .. server pun skit :(

utk makluman admin skrg tgh berusaha keras menambah beberapa buah server baru lagi, dan mengubah antaramuka website. harap bersabar, semua ahli akan dapat makluman melalui email tentang sebarang perubahan.

saya sendiri senang berhubung sendiri dgn admin melalui email tentang apa2 kemushkilan yang terjadi. pantas dan jitu.
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
utk makluman admin skrg tgh berusaha keras menambah beberapa buah server baru lagi, dan mengubah antaramuka website. harap bersabar, semua ahli akan dapat makluman melalui email tentang sebarang perubahan.

saya sendiri senang berhubung sendiri dgn admin melalui email tentang apa2 kemushkilan yang terjadi. pantas dan jitu.

ow ye ke ? Good news . saya guna free vpn owkey jek .. tpi harga nak download $18-$20 . sebab kena survey dulu ..
 

ramfir

Senior
Joined
Dec 4, 2006
Messages
1,726
Points
38
Ada effect tak kalau tak pakai server yg disediakan dalam software?

Sebab semalam baru daftar, jadi masih ada blur skit ikut steps2

Jadi, saya lupa pulak nak masukkan senarai server ke dalam confiq.
jadi saya hanya buat flush dan net bios tapi tak connect to server
pakai sofware yg disediakan. Tak kuar pun icon warna hijau. masih
merah.

Bila saya surf, speed 1mbps average. tapi quota masis
dah habis. selalunya bila quota dah habis, memang drop terus.
Ini speed maintain... mcm tak perlu pakai server je...hahaha.. kebetulan.

(Pagi ni baru faham betul2 mcm mana nak guna... Speed maintain, quota masis prepaid maxed out.)
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
oh ye ke...free vpn...boleh share ilmu disini... berbaloi x software usd20 yg dicaj tu?

berbaloi jugak bro . sbb boleh tengok laman web yg kena sekat. speed lebih kurang sma jek . takde daftar2 pun . Connect terus
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
Ada effect tak kalau tak pakai server yg disediakan dalam software?

Sebab semalam baru daftar, jadi masih ada blur skit ikut steps2

Jadi, saya lupa pulak nak masukkan senarai server ke dalam confiq.
jadi saya hanya buat flush dan net bios tapi tak connect to server
pakai sofware yg disediakan. Tak kuar pun icon warna hijau. masih
merah.

Bila saya surf, speed 1mbps average. tapi quota masis
dah habis. selalunya bila quota dah habis, memang drop terus.
Ini speed maintain... mcm tak perlu pakai server je...hahaha.. kebetulan.

(Pagi ni baru faham betul2 mcm mana nak guna... Speed maintain, quota masis prepaid maxed out.)

ye bro, sy pun dulu wat mistake camni gak, pas tambah list server tu lg berdesup perginya. try dulu ok

salam bro,klu guna streamyx wirelress boleh tak..

streamyx mmg xboleh bro. xberbaloi guna vpn.


berbaloi jugak bro . sbb boleh tengok laman web yg kena sekat. speed lebih kurang sma jek . takde daftar2 pun . Connect terus

diharap bro sudi bagi link. sharing is caring hehehehe.
 

Ustatrock

freshman
Joined
Dec 21, 2011
Messages
60
Points
0
salam.. tuan miecs. saya dah buat bayaran order number 6282947171. sila check :)
 
Top