VPN RM5/1Bln - Torrent, Iphone, Android & PC- Full Unlimited - Tiada Caj tersembunyi

zakwanzain

freshman
Joined
May 18, 2012
Messages
87
Points
0
siapa guna VPN ni untuk Android? Berjaya tak?
 

Orenz

freshman
Joined
Sep 8, 2008
Messages
203
Points
16
ok...perkembangan terkini: server vpn status kembali beroperasi....terbaekk!!!!

knp nak connect still tak boleh lagi? dari smalam jemm...
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
Salam dan selamat sejahtera,

This is emergency Announcement for all client vpn

We off back all server to check lates problem

Maybe tonight i so mengantuk......

We check back this problem and wait second email to use this service

So sorry for this problem

Epahngi Team
 
Last edited:

empasis

freshman
Joined
Jun 13, 2012
Messages
15
Points
0
Makin murah dah VPN skrg dan rasa2nya ini antara yg paling murah.

Cumanya macam kebanyakkan servis VPN yang org Malaysia handle client kene bg terlalu banyak detail. (eg. alamat, no telefon dan sbgainye). Mungkin ada sesetengah orang tak selesa nak bg maklumat terperinci. Kalau boleh jadikan optional.

Ini sekadar pandangan saya je :)
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
Makin murah dah VPN skrg dan rasa2nya ini antara yg paling murah.

Cumanya macam kebanyakkan servis VPN yang org Malaysia handle client kene bg terlalu banyak detail. (eg. alamat, no telefon dan sbgainye). Mungkin ada sesetengah orang tak selesa nak bg maklumat terperinci. Kalau boleh jadikan optional.

Ini sekadar pandangan saya je :)

hmm sy pun setuju. btw pilihan ditangan kita, kalau sy sendiri segala alamat dll sy letakkan yg palsu. xperlu kita beri kalau kita xnk.
 

zakwanzain

freshman
Joined
May 18, 2012
Messages
87
Points
0
rasa nak try lah... huhu
 

remaja masa kini

freshman
Joined
Oct 23, 2011
Messages
91
Points
6
tuan..kompem ke yg maxis (home wireless internet boleh guna vpn ni ?)

kalau boleh nak test jgk la.. :)
 
Top