VPN RM5/1Bln - Torrent, Iphone, Android & PC- Full Unlimited - Tiada Caj tersembunyi

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
dah bayo TT..pls check email..kotak email...peti email..hehehe...
Reference Number: 1938

ok, please check your email.

idm leh jln x kalu guna vpn?

idm boleh jalan guna vpn ni... lagi laju adalah hehe....

check kat site down for maintenance.. servis ni ada lagi x.. saya berminat

Boleh pakai lagi ker VPN ni ??

Baru nak bayar. Ape dah jadie ngan site nie?

ohh aritu website crowded dgn org ramai daftar baru sampai admin busy sgt.... then sekarang sudah balik kpd normal... boleh klik butang order now tu utk mendaftar serta memperbaharui langganan.
 

ed7am

freshman
Joined
Oct 20, 2011
Messages
22
Points
0
tnya sket bro,kalau guna brdband skmm di tablet smsung n use it as portable hotspot,kena setup VPN kat komputer shaja ke kalaw nak connect or set up kat tablet android?
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
tnya sket bro,kalau guna brdband skmm di tablet smsung n use it as portable hotspot,kena setup VPN kat komputer shaja ke kalaw nak connect or set up kat tablet android?

vpn ni kena pasang pada tablet android, sbb connection ke internet adalah dari sim card tablet android itu sendiri.... then guna apps android lain utk pancarkan wifi dan jadikan tablet tu wifi hotspot....

tapi jika awak guna broadband skmm guna modem external biasa tu dan pasang pada komputer, kena pasang vpn tu dikomputer... dan jika komputer itu ada wifi , boleh cari software utk pancarkan wifi tu jadi wifi hotspot....

bergantung pada keadaan awak nk guna.... ada tutorial di internet ttg cara2 jadikan tablet atau komputer sbg wifi hotspot...
 

ed7am

freshman
Joined
Oct 20, 2011
Messages
22
Points
0
vpn ni kena pasang pada tablet android, sbb connection ke internet adalah dari sim card tablet android itu sendiri.... then guna apps android lain utk pancarkan wifi dan jadikan tablet tu wifi hotspot....

tapi jika awak guna broadband skmm guna modem external biasa tu dan pasang pada komputer, kena pasang vpn tu dikomputer... dan jika komputer itu ada wifi , boleh cari software utk pancarkan wifi tu jadi wifi hotspot....

bergantung pada keadaan awak nk guna.... ada tutorial di internet ttg cara2 jadikan tablet atau komputer sbg wifi hotspot...


ow..kena guna apps android lain ea untuk pncr wifi?..x silap saya mmg dah ade option dlm tblet untk jadikan wifi hotspot...

so,lepas dah psng vpn di tablet then bukak wifi hotspot,klajuan intrnet bile guna komputer connect dngan wifi hotspot tablet(yg dah vpn) tu still laju eh?

sori bnyak tnya..
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
ow..kena guna apps android lain ea untuk pncr wifi?..x silap saya mmg dah ade option dlm tblet untk jadikan wifi hotspot...

so,lepas dah psng vpn di tablet then bukak wifi hotspot,klajuan intrnet bile guna komputer connect dngan wifi hotspot tablet(yg dah vpn) tu still laju eh?

sori bnyak tnya..

oh tentang kelajuan depend pada gred hardware tu sendiri.... but still acceptable la...
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
saya tiap2 hari pakai with no problem! kadang site tak boleh guna under mantainance etc..
Tapi VPN still boleh guna.

PS: sekarang pun tengah surf guna VPN nie.
 

sanji

freshman
Joined
May 21, 2011
Messages
150
Points
16
trial ada x bro ?

aku nak test leh download x dri alldebrid ni.
 

Kudat Kudin

freshman
Joined
Jun 14, 2012
Messages
26
Points
0
saya pernah try n jmpe someone yg buat servis nih...untuk ip4 saya..tp x lepas..katenyer sim prepaid x boleh..so saudara punyer servis nih cmner plak yer?pm saya plz
 
Top