VPN RM5/1Bln - Torrent, Iphone, Android & PC- Full Unlimited - Tiada Caj tersembunyi

blankoguy85

Newbie
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,953
Points
36
ye...hanya pengguna VPN boleh menjadi reseller... join bro xrugi rm5 je sebulan... berpuas hati dgn speed sila sambung setahun ye..

iyer lerr..sbb tu saya tanyer..
saya mmg dh guna pun VPN ni..

he he he..

so far okayy larr...
not bad..safe skett bandwidth..

guna SKMM jer punn..
tp pegi berdesuppp
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
Sy dh register bro...tp bila nk buat payment guna pakai Maybank xdapat...naper yer?

"unauthorised account" ni yg keluar...cmner yer?

Maaf berkenaan Hal ini
Maybank telah block sementara account admin e-pahngi ( sbb ramai sangat masukkan rm5 kot...hehe)

Boleh guna account backup
Bank : Maybank
Account : 560184050957
Nama : Bibi Fauziah
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
Saya guna celcom BB.
Bila saya guna means saya akan surf as anonymous and akan boleh guna uncapped data?

Rm 5 first month? kalau puas hati kena sambung setahun terus?
or
boleh prefer monthly juga?

Please clarify this.
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
Saya guna celcom BB.
Bila saya guna means saya akan surf as anonymous and akan boleh guna uncapped data?

Rm 5 first month? kalau puas hati kena sambung setahun terus?
or
boleh prefer monthly juga?

Please clarify this.

ok bro, bila surf guna vpn automatik bro punya i.p akan berubah manjadi menjadi i.p negara server tu, dan memnag boleh nikmati uncapped data.

rm5 monthly ,jika tak suka boleh stop xyah bayar sbb mmg xda contarct. saya cuma sarankan bila berpuas hati amik terus plan sampai setahun, hehe
 

RadiAlias

freshman
Joined
Dec 26, 2009
Messages
921
Points
0
ok bro, bila surf guna vpn automatik bro punya i.p akan berubah manjadi menjadi i.p negara server tu, dan memnag boleh nikmati uncapped data.

rm5 monthly ,jika tak suka boleh stop xyah bayar sbb mmg xda contarct. saya cuma sarankan bila berpuas hati amik terus plan sampai setahun, hehe

Bro...kalau dah install VPN tue...pastue kena buat cmner lak?

Kt mana nk dapat manual penggunaan?
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
Bro...kalau dah install VPN tue...pastue kena buat cmner lak?

Kt mana nk dapat manual penggunaan?

ok kalau bro guna vpn pada laptop atau komputer... boleh guna tutorial bwh ni utk buatkan talian internet automatik sambung pada vpn

http://www.e-pahngi.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=22

untuk iphone jb atau android yg dah root...sila tengok tutorial dibawah ni (pastikan bro dah login dalam epahngi website)

http://www.e-pahngi.com/knowledgebase.php?action=displaycat&catid=3
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
Cek ur PM bro.
 

GoMonsta

freshman
Joined
Nov 6, 2009
Messages
1,859
Points
0
saya dah Pm'ed kembali pada bro.
Miscommunication rupanya
 

abelljefrry

Senior
Joined
May 15, 2009
Messages
1,029
Points
38
Ok cun, dah guna.

Saya cuba dengan Maxis Prepaid Broadband. Hehe. Masa cuba tu memang dah lebih quota. Nak buka google pun 5-10 saat. Lepas login VPN, tada! Terus laju balik. Memang cun. Recommended. Teruskan servis ni. :)

Cuma komen saya, tutorial installation tu agak tersembunyi dalam email & FAQ. Mungkin kalau pengguna yang kurang arif berkenaan IT ni susah nak jumpa atau cuba cuba godek. Yang lain lain, semua ok. :)

1983040614.png


Speed Test pakai VPN server ARIZONA. :)
 
Last edited:

shirly

Newbie
Joined
Aug 14, 2007
Messages
163
Points
16
check kat site down for maintenance.. servis ni ada lagi x.. saya berminat
 

Ultra Taro

freshman
Joined
Nov 19, 2010
Messages
76
Points
0
Bookmark dulu thread ni.. Lepas bz boleh dapatkan servos VPN ni.
 
Top