VPN RM5/1Bln - Torrent, Iphone, Android & PC- Full Unlimited - Tiada Caj tersembunyi

akmal93

freshman
Joined
Dec 21, 2012
Messages
2
Points
0
maxis x bole dah... adoi! so, celcom skmm/1 malaysia bole support vpn la nie?
 

William548

freshman
Joined
Jan 4, 2013
Messages
15
Points
0
bila nak buka reseller nie, dh lama coming soon je.
 
Last edited:

shafiqcal

freshman
Joined
Feb 9, 2012
Messages
33
Points
6
bro, maxis skmm boleh lagi ka? then kalau pakai maxis sim card biasa prepaid punya, kat telefon tapi nak guna dalam android pun boleh juga ka?. :)
 

syahputra306

freshman
Joined
Jun 18, 2013
Messages
1
Points
0
miecs : bro, aku baru je beli vpn epahngi ...setup sume ok..tp pas download torrent file dlm 3GB, celcom porta wifi trus jd slow cam sipot...user len pon langsung xbole buka internet....ada setting special ke? sbb vpn connected successfully..aku gn windows XP + celcom postpaid...minta pencerahan skitt..thx
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
miecs : bro, aku baru je beli vpn epahngi ...setup sume ok..tp pas download torrent file dlm 3GB, celcom porta wifi trus jd slow cam sipot...user len pon langsung xbole buka internet....ada setting special ke? sbb vpn connected successfully..aku gn windows XP + celcom postpaid...minta pencerahan skitt..thx
selalunya user celcom yg paling ok...ko dah semak latest tip and trick kat laman web epahngi? ada update disitu.
 
Top